Gidip parantez içinde genelleme yaptım deyince yapılan zamlara sesiniz çıkmış olmuyor. Gidip şirket açısından düşünmemeniz lazım. Siz burada şirket değil müşterisiniz. Ve hiçbir müşteri gidip "Ama benim aldığım oyundan 5 Euro kazanıyor" demez. Çünkü o 5 Euro bile durumuna göre pahalıdır.
Umarım EA'de bunların gazına gelip zam yapmaz. Activision'a göre daha insaflılar orası ayrı. FIFA 24'ü 2000TL yapmadılar sonuçta fakat onların da zammı düşük olmaz.
EA 1200 TL de kaldı. Son çıkardıkları İmmortals of Aveum 60 Dolar mesela 999 TL. Komik geldi bir an. Ülke o kadar kötü ki, dünya da kötü anılan şirket bizde fiyatları yükseltmedi diye seviniyoruz.
CoDMW Multiplayer kısmı kırıldı 2 ay önce, campaign kısmının da eli kulağındadır. Aslında Empress'i "Activision senin anana bacına sövmüş" diye dürtsek bir gecede kırar alayını ama dur bakalım.
EA 1200 TL de kaldı. Son çıkardıkları İmmortals of Aveum 60 Dolar mesela 999 TL. Komik geldi bir an. Ülke o kadar kötü ki, dünya da kötü anılan şirket bizde fiyatları yükseltmedi diye seviniyoruz.
Dostum ülkenin ekonomisi kötü normalde oyun 60 euro türklerden kazandığı gelir 5 euro el atmaları normal değil mi çok bencil düşünüyorsunuz zaten büyük firmalar toplu fiyat yükseltmesi yapıyor.
(Bu oyunun fiyatının yükselmesi saçma olmuş genelleme yaptım )
CoDMW Multiplayer kısmı kırıldı 2 ay önce, campaign kısmının da eli kulağındadır. Aslında Empress'i "Activision senin anana bacına sövmüş" diye dürtsek bir gecede kırar alayını ama dur bakalım.
Vallahi 3-4 sene olmuş kırsalar zaten kırarlardı. MP kısmı zaten Bypass yöntemi ile giriyorsun. Bende denedim. 3-4 tane harita ve botlardan başka bir şey yok.