Tüm Call of Duty serisine %1000'e varan zam geldi

Ben yine de size korsan oynayın demiyorum, itelemiyorum sizi ama, korsancılar çok yaşayın!

Microsoft aldığından beri oyunlarına zam bekliyordum ama bu kadar beklemiyordum. Galiba Xbox Game Pass'e yol yapıyor.

Korsan yüklemenin zararı ne kadar fazla

5-10 saat sürecek oyunlar için kesinlikle bu paralar verilmez. Ya, oyunun hikâye kısmı zaten taş çatlasa 5-10 saat sürüyor. 5-10 saat sürecek oyun için bu kadar parayı nasıl isteyebiliyorsunuz?

Ben de christmas indiriminde modern warfare 2 güzel indirim alır 3 çıkıyor hazır 300 lira bandına falan alırım diyordum. alacağımı aldım.

Nerede bakalım korsan tayfaya sallayan SJW anti-korsancılar?? Yemin ediyorum "oooh" diyen saçsız adamdan, APK'lilerden farkınız yok yahu, gülünç varlıklar sizi. Umarım alınacak raddeye gelir şu oyunlar.

Bu para sadece yeni oyunlara verilir. Yani bu kadar param olsa gidip eskiyi değil, en yeniyi alırdım. Acaba MW2 satışları mı düştü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…