Tüm dertlerimi anlatıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hocam bence siz bizden yardım değil siz bize hayat tavsiyesi verin. Yaşadıklarının benzerini yaşayan çevremde 2-3 insan gördüm hepsi psikolojik destek aldı. Benim tavsiyem sizi rahatlacak sporlar yapın. Meraklı olduğunuz bir alanda kendinizi geliştirin. Kendimden örnek verirsem ben judoya hevesim ilgi alanım hakkında videolar maçlar izleyince rahatlıyorum sizde böyle yapabilirsiniz veyahut klasik emekli tarzı doğa yürüşü yapın kendinizi rahatlatın ve sizi üzen çevreniz ile ilişkinizi kesin. Başka bir yerde yaşam sürdürün veya başka insanlar ile tanışın. Evcil hayvan alın hayvanlar en iyi dosttur hocam yaşama isteğinizi asla kendinizden esirgemeyin. Başkalarının yaptıkları yüzünden kendinizi üzmemeye çalışın.

Öneri mi istiyorsun? Al sana öneri: Diğer insanlardan az, Kendinden çok beklentin olsun.

Hocam benim hayatımı yazmışsınız fakat ailem hâlâ bana baskı uyguluyor. 6. sınıftayım her şeyi stres yapıyorum. Kimseye açılamıyorum her şeyi içime atıyorum.

Forumun en dertlisi demeniz çok komik geldi daha ne dertler var bilmediğiniz. @Afelyoss komik olan nedir?

Ayn senin derdinin X2 katı bende var diyen bir herif çıksa ne diyebilirsin ki?
Şahsen bende dertliyim gelecek kaygısı ailemin maddi sıkıntılar geçenlerde Bigbang'ten sonra boşanacaklardı baba mesleğimi yapacağım okul mu okuyacağım ergenlik problemleri vs.
Siz hep aşk hayatınızdaki problemlere odaklanmışsınız.
Bende sınıfın eziği ve sıskası olarak bilinirdim en ufak lafta en çok orta okulda kızlar bile güç gösterisi için geri çıkmazdı zorbalık görmediğim gün yoktu belki bir gün benden 2 yaş büyük X kişisi beni bayılttı (arkam dönükken yumruk attı hazırlıksız yakalanıp yere düştüm) ambulans falan geldi yaygara afiş oldum herkes daha da dalga geçti bambaşka bir okulda liseye geçtiğimde bile peşimi bırakmadı bilenler ve yayanlar vardı. Herkesin kendi derdi var be olum kimisi canından çok sevdiklerini kaybediyor kendini en dertli olarak ilan etme derim.

Öneri mi istiyorsun? Al sana öneri: Diğer insanlardan az, kendinden çok beklentin olsun.

Kendinden çok beklentin olsun yazmıssında hocam hayallerimizi gerçekleştirmek pek de kolay değil. Özellikle yaşadığımız ülkede.
Olmak istediğim mesleği bile bırakmak istiyorum artık. Askerliğe aşırı merakım çocukluğumdan beri ama ülkem adına savaşmak için başka ülkeleri savunmak için değil.
Hocam benim hayatımı yazmışsınız fakat ailem hâlâ bana baskı uyguluyor. 6. sınıftayım her şeyi stres yapıyorum. Kimseye açılamıyorum her şeyi içime atıyorum.

Ailen ne hakkında baskı uyguluyor okul hakkındamı yoksa başka çocuklar ile mi kıyaslıyor. Heves aldığın şeyi yap ben o yaşlarda iken ölümüne Metin2 oynuyordum rahatlıyordum.

Hocam kendimi en dertli ilan etmedim bu bir ve diğer yazımı okuduysaniz dalga geçilebilecek bir hayatım yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…