Tüm dosyalar başka HDD'ye nasıl kopyalanır?

olcanasqar

Centipat
Makaleler
1
Laptopu sıfırlayacağım için tüm dosyaları harici bir HDD'ye kopyalayacağım. Ama bunu kolay yoldan nasıl yaparım? C: Diskine gelip her şeyi atmalı mıyım yoksa Windows klasörünü bırakmalı mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşletim sistemini de taşıyacaksanız disk klonlama işlemi yapabilirsiniz ama ben şahsen tavsiye etmiyorum. Yalnızca dosyalarınızı alacaksanız sıradan bir kopyala ve yapıştır işlemi yeterli olacaktır.

Disk klonlama programı kullanabilirsiniz.

Yerel diski komple taşımayın işinize yaramayan bir ton şey de taşınacaktır. Program Files klasöründeki uygulamaların bazıları çalışmayacaktır. Zaten özel olarak girip oradan uygulama açacağınızı düşünmüyorum. Windows klasörü zaten gereksiz olacaktır. Kullanıcılar'ı taşıyınca gizli olan data klasörlerini de almış olacaksınız. Komple olması gereksiz yani. Bilgisayarı kurcalayıp, dosyalarınızı kopyala yapıştır yöntemiyle almak iyidir. Uygulamaların kurulum dosyaları varsa onları atsanız yeterli daha sonrası için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı