1 1Fatih0 Centipat Katılım 5 Nisan 2024 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2025 #1 Arkadaşlar dosyalarim bir anda nedense not defteri oldu. Bunlari geri nasıl eski haline dondurecegim? Dosya Ekleri image.jpg 311,3 KB · Görüntüleme: 76
Arkadaşlar dosyalarim bir anda nedense not defteri oldu. Bunlari geri nasıl eski haline dondurecegim?
Erenbeys61 Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 3.539 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2025 #2 Sistem geri yükleme işe yarayabilir.
Ali Ataberk Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Mart 2015 Mesajlar 2.171 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2025 #3 Birlikte aç yapmışsın not defteri seçilmiş bir şey olmaz oyunun açılır.
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.197 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2025 #4 Sadece FF uzantılı dosyalar mı yoksa diğer dosyalar da mı böyle? Birlikte aç yapıp "tüm dosyalar" seçeneğini işaretlemişsiniz herhalde.
Sadece FF uzantılı dosyalar mı yoksa diğer dosyalar da mı böyle? Birlikte aç yapıp "tüm dosyalar" seçeneğini işaretlemişsiniz herhalde.
1 1Fatih0 Centipat Katılım 5 Nisan 2024 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2025 #5 Adrastos dedi: Sadece ff uzantılı dosyalar mı yoksa diğer dosyalar da mı böyle? Genişletmek için tıkla... Sadece ff bana bir zarari olur mu?
Adrastos dedi: Sadece ff uzantılı dosyalar mı yoksa diğer dosyalar da mı böyle? Genişletmek için tıkla... Sadece ff bana bir zarari olur mu?
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.197 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2025 #6 1Fatih0 dedi: Sadece ff bana bir zarari olur mu? Genişletmek için tıkla... Hayır, bir zararı olmaz. Sorun görünmüyor.
1Fatih0 dedi: Sadece ff bana bir zarari olur mu? Genişletmek için tıkla... Hayır, bir zararı olmaz. Sorun görünmüyor.