Arkadaşlar MP4 ve MP3 dosyaları sorunsuz çalışıyor fakat exe dosyalarının hepsi lnk oldu. Opera'ya bile zar zor girdim. Denetim Masası'ndan varsayılan programlar sayesinde açtım. Yardım edin Regedit'i de açamıyorum exe olduğu için ne yapmam lazım?
Eki Görüntüle 1440002
Eki Görüntüle 1440002
var hepsi zaten de onları nasıl açacağımHemen MB "Malwarebytes" indir.
var ikisideVirüs yemişsin kaspersky malwarebytes ellerinden öper.
Var hepsi zaten de onları nasıl açacağım
Var ikisi de
DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth
DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
sfc /scannow
@266305 sistem geri yükleme yapmayı dene. Windows 7 kullanıyorsun galiba, bu kod işe yararsa dene.
CMD'yi yönetici olarak çalıştır ve tek tek bitince diğerine geç:
Kod:DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth sfc /scannow
PureRa ile icon cache temizle.
Download PureRa - MajorGeeks
Removes files from your computer that other mainstream cleaning programs tend to oversee....m.majorgeeks.com
Windows'un arama yerine varsayılan uygulamalar yaz, oradan değiştir. Belki alakası olabilir, emin değilim.
Bu arada, böyle bir şey buldum deneyebilirsiniz:
.Lnk hatası programsız düzeltme | Sistem ve Ağ Uzmanlığı | Adem OCUT
Teknoloji,Mobil,Bilgisayar ile ilgili Bilgilere sahip olabileceğiniz Destek Alabileceğiniz Tek Adres.ademocut.com
(ÇÖZÜM) Masaüstü dosyaları LNK oldu? Çözümü nedir? (Regedit)
Masaüstünüzdeki dosyaların uzantısı .LNK mi oldu? TelaÅ yapmayın kayıt defterinizdeki(regedit) ayarlar deÄiÅmiÅ. Åimdi aÅaÄıdaki adımları takip edin ve sorununuzu çözülsün.<br /><br /><br />BaÅlat > (Arama çubuÄuna) regedit (enter) > HKEY_CURRENT_USER > Software > Microsoft >...blog.umitbeniz.com
Sordum.net Bilgisayar ve Android sorunlarınıza en net çözümler
Bilgisayar ve Android konularında Siz sormadan biz söyledikwww.sordum.net
ondan daha yeni tarihe nereden ulaşacağım ?@266305 ondan daha yeni tarih varsa ona dön. Yoksa, link attığım sitelere bak. Yapamazsan sistem geri yükleme dene.
Sistem geri yüklemeyi aç deyince böyle oluyor.
Ondan daha yeni tarihe nereden ulaşacağım?