Centrius Hectopat Katılım 4 Ekim 2018 Mesajlar 57 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2019 #1 Ben destekler diye biliyorum fakat Vatan'daki şu kategorilendirme kafamı karıştırdı. G-Sync'i yalnızca oradaki 3 monitör mü destekliyor yoksa hepsi mi? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Şubat 2019
Ben destekler diye biliyorum fakat Vatan'daki şu kategorilendirme kafamı karıştırdı. G-Sync'i yalnızca oradaki 3 monitör mü destekliyor yoksa hepsi mi?
TENSES Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 2.894 Çözümler 15 2 Şubat 2019 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Technopatın bu videosunu izleyin açıklıyorlar. Hepsi destekliyor ama sorun çıkabilir diyor Nvidia ve sorunsuz çalışan monitörlerinde bir listesi var. Videoyu izlerseniz anlarsınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Technopatın bu videosunu izleyin açıklıyorlar. Hepsi destekliyor ama sorun çıkabilir diyor Nvidia ve sorunsuz çalışan monitörlerinde bir listesi var. Videoyu izlerseniz anlarsınız.