enesxq Decipat Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 1.554 Makaleler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Flutter Developer 2 Kasım 2021 #21 theYagi dedi: Kaçıncı sınıfsın gel sana ingilizce çalıştırayım matematik konularını erken halledebilirsem. Genişletmek için tıkla... İngilizce benim için hiç sorun değil ana dilim ama matematik sıkıntı... U. Hikmet dedi: Birde kaçıncı sınıfa gidiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... 9.
theYagi dedi: Kaçıncı sınıfsın gel sana ingilizce çalıştırayım matematik konularını erken halledebilirsem. Genişletmek için tıkla... İngilizce benim için hiç sorun değil ana dilim ama matematik sıkıntı... U. Hikmet dedi: Birde kaçıncı sınıfa gidiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... 9.
Berkay4154 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 29 Ekim 2015 Mesajlar 3.632 Çözümler 24 3 Kasım 2021 #22 theYagi dedi: Katılmıyorum, ezber yapınca gitmiyor kafadan. Az uyku yeterli bence, başarıya giden yolda uykuyu feda etmek lazım değil mi ama Genişletmek için tıkla... Yalnız arkadaş az uyumaktan değil, hiç uyumamaktan söz ediyor. Not: Başarıya giden yol uykusuzlukta değil, istikrardadır.
theYagi dedi: Katılmıyorum, ezber yapınca gitmiyor kafadan. Az uyku yeterli bence, başarıya giden yolda uykuyu feda etmek lazım değil mi ama Genişletmek için tıkla... Yalnız arkadaş az uyumaktan değil, hiç uyumamaktan söz ediyor. Not: Başarıya giden yol uykusuzlukta değil, istikrardadır.
M muskargus Attopat Katılım 25 Ekim 2021 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2021 #23 Berkay4154 dedi: Yalnız arkadaş az uyumaktan değil, hiç uyumamaktan söz ediyor. Not: Başarıya giden yol uykusuzlukta değil, istikrardadır. Genişletmek için tıkla... Ama boş kafayla yatmakta pek iyi değildir bence diğerleri mışıl mışıl uyurken sen çalışıyorsun.
Berkay4154 dedi: Yalnız arkadaş az uyumaktan değil, hiç uyumamaktan söz ediyor. Not: Başarıya giden yol uykusuzlukta değil, istikrardadır. Genişletmek için tıkla... Ama boş kafayla yatmakta pek iyi değildir bence diğerleri mışıl mışıl uyurken sen çalışıyorsun.
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2021 #24 muskargus dedi: Ama boş kafayla yatmakta pek iyi değildir bence diğerleri mışıl mışıl uyurken sen çalışıyorsun. Genişletmek için tıkla... Sınava uykusuz girerse dikkat kaybı, okuduğunu anlamama veya odaklanma gibi sorunlar ortaya çıkar. Başarıya giden yolda disiplin ve istikrar gereklidir.
muskargus dedi: Ama boş kafayla yatmakta pek iyi değildir bence diğerleri mışıl mışıl uyurken sen çalışıyorsun. Genişletmek için tıkla... Sınava uykusuz girerse dikkat kaybı, okuduğunu anlamama veya odaklanma gibi sorunlar ortaya çıkar. Başarıya giden yolda disiplin ve istikrar gereklidir.
ExE.1 Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 586 3 Kasım 2021 #25 enesxq dedi: İngilizce benim için hiç sorun değil ana dilim ama matematik sıkıntı... 9. Genişletmek için tıkla... İngilizce ana dilse zaten sabah matematiğe yoğunluk verdin mi biterdi iş.
enesxq dedi: İngilizce benim için hiç sorun değil ana dilim ama matematik sıkıntı... 9. Genişletmek için tıkla... İngilizce ana dilse zaten sabah matematiğe yoğunluk verdin mi biterdi iş.