Tüm hesaplar çalınıyor

irfantr452

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i512450H RTX3050 4GB 32GB Ram
Meslek
İş arıyor
İlk önce Steam hesabı çalındı onu kurtardım, sonra Google hesabıma bilmediğim cihaz eklendi kaldırdım, şimdi de Roblox hesabım tanımadığım biri tarafından çalınmaya devam ediyor. Tek bildiğim Rusça konuştuğu, oyundaki mesajlardan fark ettim ve bana hiçbir şekilde SMS veya e-posta gelmiyor bunlar olurken. PC formatladım temiz kurulum yaptım ama telefondaki hesaplarım bile çalınmaya devam ediyor. Ne gibi önlemler alabilirim bu duruma? Artık dayanamıyorum.

İlk önce Steam hesabı çalındı onu kurtardım, sonra Google hesabıma bilmediğim cihaz eklendi kaldırdım, şimdi de Roblox hesabım tanımadığım biri tarafından çalınmaya devam ediyor. Tek bildiğim Rusça konuştuğu, oyundaki mesajlardan fark ettim ve bana hiçbir şekilde SMS veya e-posta gelmiyor bunlar olurken. PC formatladım temiz kurulum yaptım ama telefondaki hesaplarım bile çalınmaya devam ediyor. Ne gibi önlemler alabilirim bu duruma? Artık dayanamıyorum.
Tüm plartformlardaki şifreni değiştir. Büyük ihtimal zamanında rat atmışsa şifrelerin çoğunu biliyordur.

Bilgisayarınızdan telefonunuzdaki hesaplara kadar eriştiğine göre bu konularda çok bilgili biri gibi. 3.Parti yazılım olarak ne indirdiniz veya discord tarzı platformlardan ne indirdiniz daha doğrusu buna sebebiyet vericek ne indirdiniz?

Bilgisayarınızdan telefonunuzdaki hesaplara kadar eriştiğine göre bu konularda çok bilgili biri gibi. 3.parti yazılım olarak ne indirdiniz veya Discord tarzı platformlardan ne indirdiniz daha doğrusu buna sebebiyet verecek ne indirdiniz?

Hocam hangisinden başlasam bilemiyorum gerçekten bilgili bir şahıs kim yapıyorsa hâlâ mücadele ediyorum o deniyor ben geri alıyorum hesapları.

Tüm plartformlardaki şifreni değiştir. Büyük ihtimal zamanında RAT atmışsa şifrelerin çoğunu biliyordur.

Elimden geldiğince yeniliyorum hocam.

Son düzenleme:
Şifre sıfırlaması şeklinde saldırılar gerçekleşiyorsa sistemde zararlı mevcut olabilir. Şifre değişmeden girişler sağlanıyorsa bu durumda cookie hijacking gibi bir saldırı kurbanı olabilirsiniz. Genelde mevcut sessionID'leri çalarak kendi sistemlerine kopyalayıp kalıcı erişim alırlar. Net konuşmamız için saldırı tipini belirtmeniz gerekli. Basit bir AV taraması yapın şimdilik. Ek olarak tarayıcınızı ve eklenti klasörünüzü paylaşın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı