Tüm hesaplar çalınıyor

Aynısı eski telefonumda başıma gelmişti bütün hesalarım tek tek çalınıyordu e posta şifresini ve bütün şifreleri değiştirdiğim halde devam ediyordu . Telefonu formatlayıp tekrardan bütün şifreleri değiştirince bir daha sorun yaşamadım . Olay olalı 2-3 yıl olmuştu chatgpt indirmek isterken sanırım virüs girmişti telefona başka birşey yaptığımı hatırlamıyorum

RAT yemişsiniz büyük ihtimalle hesaplarınızı farklı Gmail hesabına taşıyın hatta imkanınız varsa numaranızı değiştirin çünkü o kişi bütün bilgilerinize erişmiş,telefona Hard Reset attın.

5 yıllık mailim insan düşünüyor ister istemez çözülmezse son çare yapacağım fabrika ayarlarına sıfırlasam yetmez mi hocam? Numara değiştirmem uygun değil şu an için.

Telefonunuza hard reset atın.
Ve google hesabınızdaki bağlantıları kesin.

Eğer ağ üzerinden biligsayarınla bağlı olmayan hesaplarınıza da eriştiyse dikkat edin diğer aile üyelerinizin telefonlarına da erişmesin. Düşük bir ihtimal ama olabilir.

5 yıllık mailim insan düşünüyor ister istemez çözülmezse son çare yapacağım fabrika ayarlarına sıfırlasam yetmez mi hocam? Numara değiştirmem uygun değil şu an için.
Fabrika ayarlarını sıfırlamak işe yarayacağını zannetmiyorum Hard Reset atın kendinizi sağlama almak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…