Tüm insanlar nerede?

Taha_Blackdavid

Hectopat
Şimdi hocam okula gidiyorum erkeklerin yüzde 90'u Valorant veya Clash Royale hakkında konuşuyor. Ben genellikle tarih, din veya siyaset konuşmayı seven biriyim. Bu sadece okulda değil neredeyse hayatımın her yerinde ancak Technopat veya bir Discord sunucusuna girdiğim zaman pek çok kişiyi gerçek hayatta tanısam kafam uyacak tipler bu neden böyle?
Mesela @521071 gibi insanlarla tanışsam iyi anlaşacağımı düşünüyorum.

Şimdi hocam okula gidiyorum erkeklerin yüzde 90'u Valorant veya Clash Royale hakkında konuşuyor. Ben genellikle tarih, din veya siyaset konuşmayı seven biriyim. Bu sadece okulda değil neredeyse hayatımın her yerinde ancak Technopat veya bir Discord sunucusuna girdiğim zaman pek çok kişi tanışsam kafam uyacak kişiler bu neden böyle?

Popüler kültürün insanları etkilemesi.

Şimdi hocam okula gidiyorum erkeklerin yüzde 90'u Valorant veya Clash Royale hakkında konuşuyor. Ben genellikle tarih, din veya siyaset konuşmayı seven biriyim. Bu sadece okulda değil neredeyse hayatımın her yerinde ancak Technopat veya bir Discord sunucusuna girdiğim zaman pek çok kişiyi gerçek hayatta tanısam kafam uyacak tipler bu neden böyle?

Toplum her zaman basit insanlardan oluşur, basit insanlarda kendi düzeylerindeki şeylerle uğraşırlar.
Bu yüzden "toplum" aptaldır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı