Dwelf Hectopat Katılım 2 Ağustos 2020 Mesajlar 327 Yer Grozny Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #31 Kiznaiver dedi: Bence çoğu kişide bu sorunu yaşıyor ve gerçek hayatta kendisi gibi olamıyor. Sanaldan tanışıp gerçek hayatta devam ettirdiğim arkadaşlıklarım dışında tam anlamıyla kafama uyan birini bulamadım bende. Genişletmek için tıkla... Gerçekten internetin faydası varsa bunlardan biri de budur şahsen.
Kiznaiver dedi: Bence çoğu kişide bu sorunu yaşıyor ve gerçek hayatta kendisi gibi olamıyor. Sanaldan tanışıp gerçek hayatta devam ettirdiğim arkadaşlıklarım dışında tam anlamıyla kafama uyan birini bulamadım bende. Genişletmek için tıkla... Gerçekten internetin faydası varsa bunlardan biri de budur şahsen.
eylül kabuss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 2.669 Makaleler 5 Çözümler 28 17 Ekim 2022 #32 439902 dedi: Umarım videoyu eleştirmek amaçlı koymuşsundur... Genişletmek için tıkla... Paylaşım amaçlı koydum. Bilgi paylaşımı. Fikir paylaşımı. Görüş paylaşımı.
439902 dedi: Umarım videoyu eleştirmek amaçlı koymuşsundur... Genişletmek için tıkla... Paylaşım amaçlı koydum. Bilgi paylaşımı. Fikir paylaşımı. Görüş paylaşımı.