Tüm interneti kendi bilgisayarıma aktarabilir miyim?

AiTojon

Hectopat
Merhaba ben evdeki internetin tamamını kendi bilgisayarımda kullanmak istiyorum. Bunu yapmam için bir yazılım vb bir şey var mı?
Modemden Wi-Fi'ı kapat derseniz şöyle bir sıkıntı var arayüz şifresini bilmiyoruz ne TTNET ne de ZyXEL bulabildi teşekkürler.

Merhaba ben evdeki internetin tamamını kendi bilgisayarımda kullanmak istiyorum. Bunu yapmam için bir yazılım vb bir şey var mı?
Modemden Wi-Fi'ı kapat derseniz şöyle bir sıkıntı var arayüz şifresini bilmiyoruz ne TTNET ne de ZyXEL bulabildi teşekkürler.

Şifreyi değiştirip de unuttuysanız eğer resetleyebilirsiniz.

Evdeki internetin tamamını kendi bilgisayarında kullanma diye bir şey olacağını sanmıyorum. Bu modem ile alakalı bir olay sonuçta. Modeme reset atmayı denediniz mi?

Bazı modemlerin üzerinde wi fi düğmesi olur, onu kapatarak yapabilirsiniz. Eğer arayüze ulaşamıyorsanız modemin üzerinden 'reset' butonuyla reset atarak temiz kurulum yapabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı