Tüm lise öğrencileri staj yapabilir mi?

Enes_2934

Centipat
Daha fazla  
Soruda da belirttiğim gibi tüm lise öğrencileri staj yapabilir mi?

Yalnız meslek liseleri 12. sınıf veya 11'den 12'ye geçilen yazda yapıyor.

Biraz daha açarsan iyi olabilir çünkü çok genel sormuşsun.

Şahsen ben imamhatipte 10. sınıf öğrencisiyim ve bir tanıdığım başvurursam baykarda benim için staj ayarlama fırsatı verdi bende bu fırsatı kaçırmak istemediğimden bu kanı hakkında bilgi almak istiyorum.

Balıklama atlamadan önce biraz araştır. Konuyu bunun için açtığını biliyorum ama beklentin çok fazla olmasın.

O fırsatın kul hakkına girdiği (bunu bence senden iyi bilen zaten yoktur imam hatipe gidiyorsun) kısmını geçtim.

Benim bir akrabam staj için havelsana torpilli bir şekilde girmişti "yazılım" bölümünde çalıştı mezun oldu.

Buraya kadar her şey güzel ama bu böyle bitmiyor.

O işte çalıştıktan sonra üniversite mezunu olmadığı için "üretim" bölümünde asgari ücretle işe alabileceklerini söylemişler.

Akrabam oraya girdiğinde yazılımın ysini bile bilmiyordu 1 sene boyunca sadece Java'da hesap makinesi yapmayı öğrenmiş.

Boş iş kendini kandırırsın.

Benim zaten çok bir beklentim yok. Yazılım konusunda fazla hevesliyim ve birkaç yazılım dili biliyorum ve eğitim almayada devam ediyorum amacım sadece kendimi geliştirmek ve eğer beni geliştirebilecek ise asla boş iş olarak görmüyorum. Fakat soruma tam cevap vermiş olmadınız staj için başvuru yapabiliyor muyum?

Bilişim bölümü olan meslek lisesine geçersen evet 12. sınıfta yaparsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…