Tüm mail hesaplarım çalındı

Sadece Win Defender yetmiyor işte anlayın artık şunu. Hepsiburada sitesinde 70TL verip bir kıs almak bu kadar mı zor? Yıllık 70TL yahu?

Hocam benim PC bayağı eski bir PC 70TL'nin boşa gitmesini istemediğim için deneme sürümü kullanmak beni daha çok koruduğumu hissetiriyor.

Sadece Win Defender yetmiyor işte anlayın artık şunu. Hepsiburada sitesinde 70TL verip bir KIS almak bu kadar mı zor? Yıllık 70TL yahu?
O zamanlar bu güvenlik konusunda çok zayıftım hatta Win defenderı dahi kapatmıştım virüsü indiririken.Bende biliyorum paniğe gerek yok.

Çok kötü bir durum benzer bir olay yaşadığım için ne yaşadığınızı anlıyorum geçmiş olsun. Keylogger veya RAT olabilir kaliteli bir Anti-Virüs'le bilgisayarına tarat derim.

Son düzenleme:
Cevaplarınız için teşekkürler. Evet muhtemelen RAT yemiş olabilirim. Şimdi baktım Epic Games hesabımın kayıtlı olduğu maildeki Epic Games ile ilgili tüm mailler silinmiş. Hala anlamış değilim Google hesaba girişi engellediğini söylüyor fakat çoğu mail silinmiş.

Telefonumla bütün banka hesaplarım olmak üzere iCloud kadar çaldılar Facebook Instagram tehdit edildim şifreler değiştirmişler bir de Watch saat eşleşmş sablantılı sabıklar banka hesaplarımdan üye olmuş paralarımı çalmış şidide laptop uzaktan bağlantı yapıyor.

Telefonumla bütün banka hesaplarım olmak üzere iCloud kadar çaldılar Facebook Instagram tehdit edildim şifreler değiştirmişler bir de Watch saat eşleşmş sablantılı sabıklar banka hesaplarımdan üye olmuş paralarımı çalmış şidide laptop uzaktan bağlantı yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…