5 577915 Decapat Katılım 27 Ağustos 2022 Mesajlar 610 Çözümler 3 20 Eylül 2023 #1 Bilgisayarda tüm siteleri Dark mode olarak açmak mümkün mü? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Eylül 2023
Big Sumak Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2013 Mesajlar 1.417 Çözümler 7 20 Eylül 2023 #2 Dark reader eklentisini tarayiciniz icin varsa yukleyebilirsiniz.
atakanatlgn Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 1.179 Çözümler 10 20 Eylül 2023 #3 577915 dedi: Bilgisayarda tüm siteleri Dark mode olarak açmak mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Bazı siteler karanlık modu desteklemiyor. Bazı tarayıcılarda karanlık modu kullanmaya zorla diye seçenek var ama site bozuluyor.
577915 dedi: Bilgisayarda tüm siteleri Dark mode olarak açmak mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Bazı siteler karanlık modu desteklemiyor. Bazı tarayıcılarda karanlık modu kullanmaya zorla diye seçenek var ama site bozuluyor.
3lectronic Decapat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 645 Makaleler 1 Çözümler 3 20 Eylül 2023 #4 Google eklentilerden bulabilirsin o tarz bir şey. Önceden vardı.
serkansgp Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Kasım 2014 Mesajlar 1.117 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2023 #5 Mümkün de önermem. 3. part bir uygulama vardı her şeyi karanlık yapıyordu ama font pc düzeni falan kötü oluyordu.
Mümkün de önermem. 3. part bir uygulama vardı her şeyi karanlık yapıyordu ama font pc düzeni falan kötü oluyordu.
Wakiza Decapat Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2023 #6 Windows-kişileştir-renkler-renginizi seçini koyu yaparsan eğer çoğu şey koyu oluyor.
hudson51 Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 3.051 Çözümler 4 21 Eylül 2023 #7 577915 dedi: Bilgisayarda tüm siteleri Dark mode olarak açmak mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Mümkün ama eklenti ile çok daha iyi performans alırsınız. Dark Reader öneririm.
577915 dedi: Bilgisayarda tüm siteleri Dark mode olarak açmak mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Mümkün ama eklenti ile çok daha iyi performans alırsınız. Dark Reader öneririm.
G gocmez Megapat Katılım 2 Ekim 2014 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2024 #8 eklentiye gerek yok chrome de var o zaten. Google Chrome açın. -Arama çubuğundan ‘’chrome://flags’’ komutunu aratın. -Açılan sayfada arama çubuğuna ‘’Dark Mode’’ yazın. -Altında bulunan ‘’Auto Dark Mode for Web Contents’’ tercihini değiştirerek ‘’ENABLE’’ yapın. -Tarayıcınızı kapatarak tekrar açın. Aynısının Opera versiyonu ise "opera://flags/#enable-force-dark" tercihini değiştirerek ‘’ENABLE’’ yapın.
eklentiye gerek yok chrome de var o zaten. Google Chrome açın. -Arama çubuğundan ‘’chrome://flags’’ komutunu aratın. -Açılan sayfada arama çubuğuna ‘’Dark Mode’’ yazın. -Altında bulunan ‘’Auto Dark Mode for Web Contents’’ tercihini değiştirerek ‘’ENABLE’’ yapın. -Tarayıcınızı kapatarak tekrar açın. Aynısının Opera versiyonu ise "opera://flags/#enable-force-dark" tercihini değiştirerek ‘’ENABLE’’ yapın.
Zatoichi Kilopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 1.785 Çözümler 9 18 Mart 2024 #9 Zaten Dark modu olan sitelerde sayfa kötü oluyor mesela IMDb beyaz oluyor filan.:d o yüzden kullanmayı bıraktım ben.
Zaten Dark modu olan sitelerde sayfa kötü oluyor mesela IMDb beyaz oluyor filan.:d o yüzden kullanmayı bıraktım ben.
G gocmez Megapat Katılım 2 Ekim 2014 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2024 #10 yok hayır bunu dene bak beğenceksin.olmazsa eskiye dönersin ama bayağı beğendm ben.dene bi IMDb bile on numara oldu
yok hayır bunu dene bak beğenceksin.olmazsa eskiye dönersin ama bayağı beğendm ben.dene bi IMDb bile on numara oldu