Bizim yukarıdaki bilgisayarcı abimiz, bilgisayarınızı formata verdiğiniz zaman DriverPack Solution | Ücretsiz sürücü güncelleme yazılımını indirin bunu kullanarak, sürücülerinizi yükler, eğer elinizde sürücüler yoksa, bence en iyi çözüm. Bana da şimdi biri benim bilgisayara format atar mısın diye rica etse, Driver Pack’i kullanırdım. Offline ve online seçenekleri olan bir sistem.
Ben şimdiye kadar formatladığım bütün bilgisayarlarda Driver Booster programını kullandım şimdiye kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım. 10+ bilgisayarda eksik yada hatalı hiçbir şey kurmadı. Öncelikle format attıktan sonra windows update gerekli olan herşeyi indiriyor daha sonra Driver booster programı hem güncel driverleri hemde visual studio c++ runtime gibi programların çalışması için gerekli paketleri de indiriyor. Yani hem kolaylık sağlıyor hemde şimdiye kadar yanlış kurduğu bişeyi görmedim
Bizim yukarıdaki bilgisayarcı abimiz, bilgisayarınızı formata verdiğiniz zaman DriverPack Solution | Ücretsiz sürücü güncelleme yazılımını indirin bunu kullanarak, sürücülerinizi yükler, eğer elinizde sürücüler yoksa, bence en iyi çözüm. Bana da şimdi biri benim bilgisayara format atar mısın diye rica etse, Driver Pack’i kullanırdım. Offline ve online seçenekleri olan bir sistem.