Rehber Tüm tarayıcılarda RAM kullanımını minimuma indirmek

Özelikle Chrome demeniz garip geldi. Opera ve Edge ben baktığımda Chrome'dan daha çok kullanıyordu ve Chrome kullanma kararı verdim. Ancak yaptığınız şey sadece RAM'i kısıtlamak orada compressliyorum demiş ama bunun tarayıcı performansına etkisi olacaktır.

Opera GX kullanın RAM'i ve işlemciyi sınırlanabilirsiniz.

Opera GX kullanın RAM'i ve işlemciyi sınırlanabilirsiniz.

Hiçbir işe yaramadığını söyleyebilirim. Tek yaptığı şey RAM'i kısıtlayınca tarayıcıyı çökertmek. 3GB'a sınırlasam ne olur sınırlamasam ne olur Opera GX çok fazla RAM kullanıyor Edge ve Chrome'a göre.

Fiziksel RAM kullanımını azaltıyor tam olarak RAM kullanımı azaltmıyor. Önbelleğe alınmış RAM miktarına bakarsanız bir anda tarayıcı sekme açtıkça fırladığını görebilirsiniz. Önbelleğe atılan RAM de latency (gecikme) oluşturuyor bilginiz olsun. O RAM'i bir şekilde kullanıyor. Fiziksel RAM azaltmadan direk önbelleğe atıyor. Eğer önbellekteki RAM'i boşaltırsanız tarayıcı var olan açık sekmelerde saçmalamaya başlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…