B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2014 #11 Herkesin bayramı kutlu olsun. Windows 10 ile girmeyi düşünüyorum bayrama da. Bakacağız artık. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ekim 2014
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 2 Ekim 2014 #12 Herkese iyi bayramlar Siz de benim gibi hayvanların kesilmesine karşı çıkıp kurban etine gömülenlerden misiniz?
Herkese iyi bayramlar Siz de benim gibi hayvanların kesilmesine karşı çıkıp kurban etine gömülenlerden misiniz?
cafer Hectopat Katılım 13 Şubat 2014 Mesajlar 290 Makaleler 1 Yer mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek asosyal 2 Ekim 2014 #13 Recep Baltaş dedi: Herkese iyi bayramlar Siz de benim gibi hayvanların kesilmesine karşı çıkıp kurban etine gömülenlerden misiniz ? Genişletmek için tıkla... Evet aynen öyleyiz abi
Recep Baltaş dedi: Herkese iyi bayramlar Siz de benim gibi hayvanların kesilmesine karşı çıkıp kurban etine gömülenlerden misiniz ? Genişletmek için tıkla... Evet aynen öyleyiz abi
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.375 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Ekim 2014 #14 Recep Baltaş dedi: Herkese iyi bayramlar Siz de benim gibi hayvanların kesilmesine karşı çıkıp kurban etine gömülenlerden misiniz? Genişletmek için tıkla... Kısmen desek? Yüzmesi çok zevkli oluyor.
Recep Baltaş dedi: Herkese iyi bayramlar Siz de benim gibi hayvanların kesilmesine karşı çıkıp kurban etine gömülenlerden misiniz? Genişletmek için tıkla... Kısmen desek? Yüzmesi çok zevkli oluyor.
linux.gemini Kilopat Katılım 29 Haziran 2014 Mesajlar 207 Makaleler 1 Yer Bir yer 2 Ekim 2014 #15 Recep Baltaş dedi: Herkese iyi bayramlar Siz de benim gibi hayvanların kesilmesine karşı çıkıp kurban etine gömülenlerden misiniz? Genişletmek için tıkla... Ben karşı çıkmıyorum ama kurban kesimini görmek istemeyenlerden biriyim. Ete direkt gömülen biriyimdir. (Okulun yaptığı etli pilav yüzünden kavurma bile yiyemeyecek hale düştüysem vay halime.)
Recep Baltaş dedi: Herkese iyi bayramlar Siz de benim gibi hayvanların kesilmesine karşı çıkıp kurban etine gömülenlerden misiniz? Genişletmek için tıkla... Ben karşı çıkmıyorum ama kurban kesimini görmek istemeyenlerden biriyim. Ete direkt gömülen biriyimdir. (Okulun yaptığı etli pilav yüzünden kavurma bile yiyemeyecek hale düştüysem vay halime.)