Tüm Türkiye'nin Başı Sağolsun!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sabır ya sabır. Senin gibi mahlukatı ve maden de vefat eden kardeşlerimizi yaratan da ALLAH dır. Ve o canı yine alan Allah dır. Seni yaratanı küçük görmen ALLAH ı küçültmez. Emekçinin rızkını verende Allah dır. Bu acı olayları siyaset e aracı ettikleri yetmiyormuş gibi birde ALLAH ı küçümsüyorsun ahmak.

Bana göre Allah 'ı küçümseme gibi bir amacı yok tevekkülden bahsetmiş.

Neden kendini Allah gibi görenlere çemkirmiyorsun madem o kadar inançlısın da?

Hadi bunu da açıkla. Ak Partili vekil: Erdoğan Allah'ın bütün vasıflarını toplamış bir lider - Politika Haberleri - Radikal

Sen çemkiriyosun ya

Böyle bir laf etmişse onun kendi ahmaklığı. Ben siyaset yapmadım akp chp demedim

O halde ben Müslümanım diye gezinme ortalıkta. Lafla Müslüman olunmuyor. Din üzerinden siyaset yapan soysuzlara tapıyorsunuz resmen. Tayyip'ten başka Allahınız var mı sizin?

Başlığı giren arkadaşın iyi niyetine yürekten inanmakla ve şahsını tebrik etmekle beraber,başlığın içersinde ki o "başımız sağolsun" kelimelerinin bu acıyı tarif etmekte kifayetsiz,ve hatta yanlış ve sinir bozucu olduğunu düşünüyorum.Benim yaşadığım bu ülkenin başındakiler sağ olmasın arkadaş.Mümkünse artık şu baş bir değişsin ve insanlar bu tip trajik ve şok edici durumlarda bile birbirine kin ve öfke kusmaktan vazgeçsin.Bu benim şahsi fikrimdir ve başlık sahibini eleştirel anlamda bir mahiyeti yoktur...

O halde ben Müslümanım diye gezinme ortalıkta. Lafla Müslüman olunmuyor. Din üzerinden siyaset yapan soysuzlara tapıyorsunuz resmen. Tayyip'ten başka Allahınız var mı sizin?
Elhamdulillah müslümanım. Rabbim ALLAH. Hamdolsun seninin gibi kominist değilim. Tayyip e ALLAH diye tapanın da ALLAH belasını versin senin gibilerinin de canı cehenneme inşaALLAH. İçinizi yarsalar içinizden Tayyip çıkacak. Vatan hainleri.

Kimseye hayin diyemezsiniz. Burası hakaret yeri değil. Sakin olalım.

Sabah tan beri hakaret siyaset konuşuldu edildi kimseye ceza gelmedi. Şimdi ceza gelir .Sebep hakkı savunmak. Hakaret edenlerin bütün sözleri de kendilerine.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…