M3HM3TY Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 6.617 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2023 #11 Hoş gelişler ola dedi: Dili tarafsız bir dil olan Esperanto veya TOKİ Pona olsaydı. Tüm uluslar barış içinde yaşasaydı mükemmel olmaz mıydı? Genişletmek için tıkla... Hayır.
Hoş gelişler ola dedi: Dili tarafsız bir dil olan Esperanto veya TOKİ Pona olsaydı. Tüm uluslar barış içinde yaşasaydı mükemmel olmaz mıydı? Genişletmek için tıkla... Hayır.
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.452 Makaleler 1 Çözümler 35 Yer Türkiye 6 Şubat 2023 #12 Hoş gelişler ola dedi: Neden? Tüm uluslar insan ulusu adı altında mankurtlaştırılırsa olur bence. Genişletmek için tıkla... Atalarımız bağımsızlık uğruna canlarını vermiş. Bu mu yakışır bize?
Hoş gelişler ola dedi: Neden? Tüm uluslar insan ulusu adı altında mankurtlaştırılırsa olur bence. Genişletmek için tıkla... Atalarımız bağımsızlık uğruna canlarını vermiş. Bu mu yakışır bize?
Hoş gelişler ola Picopat Katılım 8 Ağustos 2022 Mesajlar 269 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mars koloni müdürü 6 Şubat 2023 #13 glikojen dedi: Atalarımız bağımsızlık uğruna canlarını vermiş. Bu mu yakışır bize? Genişletmek için tıkla... Hocam eğer birleşmezsek çok kan dökülür. İnsanlık birleşmeli. Birleştikçe güçlenir gelişiriz. Öbür türlü kendimizi bile yok edebiliriz. M3HM3TY dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Neden?
glikojen dedi: Atalarımız bağımsızlık uğruna canlarını vermiş. Bu mu yakışır bize? Genişletmek için tıkla... Hocam eğer birleşmezsek çok kan dökülür. İnsanlık birleşmeli. Birleştikçe güçlenir gelişiriz. Öbür türlü kendimizi bile yok edebiliriz. M3HM3TY dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Neden?
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.452 Makaleler 1 Çözümler 35 Yer Türkiye 6 Şubat 2023 #14 Hoş gelişler ola dedi: Hocam eğer birleşmezsek çok kan dökülür. İnsanlık birleşmeli. Birleştikçe güçlenir gelişiriz. Öbür türlü kendimizi bile yok edebiliriz. Genişletmek için tıkla... Dünya'da 50-100 milyar insan olduğunu düşünsenize hocam? İllaki kan dökülecek.
Hoş gelişler ola dedi: Hocam eğer birleşmezsek çok kan dökülür. İnsanlık birleşmeli. Birleştikçe güçlenir gelişiriz. Öbür türlü kendimizi bile yok edebiliriz. Genişletmek için tıkla... Dünya'da 50-100 milyar insan olduğunu düşünsenize hocam? İllaki kan dökülecek.
4 452695 Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 1.639 Çözümler 9 6 Şubat 2023 #15 Aga hadi bi ulus oldu. Kendi içinde yine bölünür. Dediğin imkansız.
Hoş gelişler ola Picopat Katılım 8 Ağustos 2022 Mesajlar 269 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mars koloni müdürü 6 Şubat 2023 #16 glikojen dedi: Dünya'da 50-100 milyar insan olduğunu düşünsenize hocam? İllaki kan dökülecek. Genişletmek için tıkla... Hocam o kadar olmayacak. Dünya nüfusunun 10,5 milyarı geçmeyeceğini söylüyor birçok bilimci.
glikojen dedi: Dünya'da 50-100 milyar insan olduğunu düşünsenize hocam? İllaki kan dökülecek. Genişletmek için tıkla... Hocam o kadar olmayacak. Dünya nüfusunun 10,5 milyarı geçmeyeceğini söylüyor birçok bilimci.
okaykaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 2.871 Makaleler 8 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekno-Lokum 6 Şubat 2023 #17 Kesinlikle ki zaten yavaş yavaş ben Devletlerin kalkacağını tek ulus şeklinde olacağını düşünüyorum. Avrupa Birliği buna en iyi örnek. Eyalet şeklinde bölgelere bölünebilir.
Kesinlikle ki zaten yavaş yavaş ben Devletlerin kalkacağını tek ulus şeklinde olacağını düşünüyorum. Avrupa Birliği buna en iyi örnek. Eyalet şeklinde bölgelere bölünebilir.
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.452 Makaleler 1 Çözümler 35 Yer Türkiye 6 Şubat 2023 #18 Hoş gelişler ola dedi: Hocam o kadar olmayacak. Dünya nüfusunun 10,5 milyarı geçmeyeceğini söylüyor birçok bilimci. Genişletmek için tıkla... Ben 400-500 yıl sonrası için konuştum.
Hoş gelişler ola dedi: Hocam o kadar olmayacak. Dünya nüfusunun 10,5 milyarı geçmeyeceğini söylüyor birçok bilimci. Genişletmek için tıkla... Ben 400-500 yıl sonrası için konuştum.
Hoş gelişler ola Picopat Katılım 8 Ağustos 2022 Mesajlar 269 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mars koloni müdürü 6 Şubat 2023 #19 452695 dedi: Aga hadi bi ulus oldu. Kendi içinde yine bölünür. Dediğin imkansız. Genişletmek için tıkla... Cahillik kalkacak eğitim olacak. Petroller, kaynaklar sayesinde gelişeceğiz. glikojen dedi: Ben 400-500 yıl sonrası için konuştum. Genişletmek için tıkla... O zaman bile o kadar artmayacak. Dünya geliştikçe nüfus azalacak.
452695 dedi: Aga hadi bi ulus oldu. Kendi içinde yine bölünür. Dediğin imkansız. Genişletmek için tıkla... Cahillik kalkacak eğitim olacak. Petroller, kaynaklar sayesinde gelişeceğiz. glikojen dedi: Ben 400-500 yıl sonrası için konuştum. Genişletmek için tıkla... O zaman bile o kadar artmayacak. Dünya geliştikçe nüfus azalacak.
M3HM3TY Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 6.617 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2023 #20 Hoş gelişler ola dedi: Hocam eğer birleşmezsek çok kan dökülür. İnsanlık birleşmeli. Birleştikçe güçlenir gelişiriz. Öbür türlü kendimizi bile yok edebiliriz. Neden? Genişletmek için tıkla... Barış içerisinde yaşanmazdı. Ayrıca herkes tekrardan kendi milletini kurmak için çalışmalar yapardı yani hayal ettiğiniz gibi bir şey olamazdı.
Hoş gelişler ola dedi: Hocam eğer birleşmezsek çok kan dökülür. İnsanlık birleşmeli. Birleştikçe güçlenir gelişiriz. Öbür türlü kendimizi bile yok edebiliriz. Neden? Genişletmek için tıkla... Barış içerisinde yaşanmazdı. Ayrıca herkes tekrardan kendi milletini kurmak için çalışmalar yapardı yani hayal ettiğiniz gibi bir şey olamazdı.