Tüm uygulamalarda Explorer logosu var

Mert Can1

Hectopat
Daha fazla  
Neredeyse tüm uygulamalarda bu sekilde Explorer işareti var. İnternette: Win+R'den konsolu açıp regedit.exe ile kayıt defteri düzenleyicisine girip.
Hkey_current_user / Control panel / desktop /windowsmetrics'ten Shell ıcon Size'i 47 yapın yeniden başlatın diyordu. Denedim fakat değişen bir şey yok.

Son düzenleyen: Moderatör:

Virüs olabilir.

Artı -2 Eksi

İnternet kısayolu olduğu için öyle gözüküyor.

İnternet kısayolu oldukları için böyle genellikle oyunun indirilmesini yarıda durdurunca böyle oluyordu.

Oyunlar crack midir?

İnternet kısayolu hocam. Varsayılan tarayıcı değişirse, bunlar da değişir.

Bu bir virüs bende bir zamanlar öyle olmuştu dakikalar içerisinde bürtün uygulamaların logosu değişti genelliği exe olmuştu ama uygulamalar bir şekilde şifrelenmişti sanki.

Sanırsam açmamanız gereken bir dosyayı varsayılan olarak Exploler'le açtınız. Varsayılan olarak seçtiğiniz için tüm internet kısayolu dosyalar bu hale geldi. Simgelerle alakalı bir durum yok. Regeditten bu uzantıyla alakalı kayıtı silince düzeliyor diyorlardı fakat benim de başıma bir kere gelmişti denemiştim becerememiştim tam da hatırlamıyorum bu yüzden tavsiye etmiyorum. Yeni bir kullanıcı hesabı açarsanız hiç varsayılan ayarlanmadığı için uygulamalarınızın simgeleri düzelecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…