A apkalipto Hectopat Katılım 9 Mayıs 2015 Mesajlar 615 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2019 #1 Windows 10 üzerinde Windows Defender hizmetini kapatmak için kayıt defterini kullanacağım ama bu hatayı veriyor. Hesabım yönetici hesabı.
Windows 10 üzerinde Windows Defender hizmetini kapatmak için kayıt defterini kullanacağım ama bu hatayı veriyor. Hesabım yönetici hesabı.
genccluber Centipat Katılım 12 Kasım 2019 Mesajlar 457 Çözümler 5 23 Kasım 2019 #2 apkalipto dedi: Windows 10 üzerinde Windows Defender hizmetini kapatmak için kayıt defterini kullanacağım ama bu hatayı veriyor. Hesabım yönetici hesabı. Eki Görüntüle 463440 Genişletmek için tıkla... UAC Korumasını kapatın denetim masasından.
apkalipto dedi: Windows 10 üzerinde Windows Defender hizmetini kapatmak için kayıt defterini kullanacağım ama bu hatayı veriyor. Hesabım yönetici hesabı. Eki Görüntüle 463440 Genişletmek için tıkla... UAC Korumasını kapatın denetim masasından.
A apkalipto Hectopat Katılım 9 Mayıs 2015 Mesajlar 615 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2019 #3 genccluber dedi: UAC Korumasını kapatın denetim masasından. Genişletmek için tıkla... Kapalı ama hata devam ediyor.
genccluber dedi: UAC Korumasını kapatın denetim masasından. Genişletmek için tıkla... Kapalı ama hata devam ediyor.
genccluber Centipat Katılım 12 Kasım 2019 Mesajlar 457 Çözümler 5 23 Kasım 2019 #4 apkalipto dedi: Kapalı ama hata devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Kullanıcızın administrator yetkisinde olduğuna eminmisiniz.
apkalipto dedi: Kapalı ama hata devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Kullanıcızın administrator yetkisinde olduğuna eminmisiniz.
A apkalipto Hectopat Katılım 9 Mayıs 2015 Mesajlar 615 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2019 #5 genccluber dedi: Kullanıcızın administrator yetkisinde olduğuna eminmisiniz. Genişletmek için tıkla... Evet eminim. Windows 10 1909 sürümünü format attım defender kapatacaktım ama kapatamıyorum hatadan dolayı. Tek kullanıcı hesabı var zaten.
genccluber dedi: Kullanıcızın administrator yetkisinde olduğuna eminmisiniz. Genişletmek için tıkla... Evet eminim. Windows 10 1909 sürümünü format attım defender kapatacaktım ama kapatamıyorum hatadan dolayı. Tek kullanıcı hesabı var zaten.
genccluber Centipat Katılım 12 Kasım 2019 Mesajlar 457 Çözümler 5 23 Kasım 2019 #6 apkalipto dedi: Evet eminim. Windows 10 1909 sürümünü format attım defender kapatacaktım ama kapatamıyorum hatadan dolayı. Tek kullanıcı hesabı var zaten. Genişletmek için tıkla... Teamviewer bağlantısı verirseniz bakalım.
apkalipto dedi: Evet eminim. Windows 10 1909 sürümünü format attım defender kapatacaktım ama kapatamıyorum hatadan dolayı. Tek kullanıcı hesabı var zaten. Genişletmek için tıkla... Teamviewer bağlantısı verirseniz bakalım.
A apkalipto Hectopat Katılım 9 Mayıs 2015 Mesajlar 615 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2019 #7 genccluber dedi: Teamviewer bağlantısı verirseniz bakalım. Genişletmek için tıkla... Sağolun ama Windows 10 1909'dan memnun kalmadım tekrar 8.1'e döndüm burada sorun çıkarmadı.
genccluber dedi: Teamviewer bağlantısı verirseniz bakalım. Genişletmek için tıkla... Sağolun ama Windows 10 1909'dan memnun kalmadım tekrar 8.1'e döndüm burada sorun çıkarmadı.