Frooze Decapat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2022 #1 Merhaba, bir sorum olacaktı; Visual C++nın bütün yazılımlarını yüklemek sisteme zarar verir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Şubat 2022
Jaewyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 2.575 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2022 #2 Hayır neden versin ki? Oyunlar ve bazı programlar için gerekli bir yazılım.
The User 0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 2.847 Çözümler 67 Yer İstanbul 15 Şubat 2022 #3 Frooze dedi: Merhaba, bir sorum olacaktı; Visual C++nın bütün yazılımlarını yüklemek sisteme zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... Vermez. Ama durup dururken de yükleme boşuna. Oyunlar ve uygulamalar zaten gerekince kendileri yüklüyorlar.
Frooze dedi: Merhaba, bir sorum olacaktı; Visual C++nın bütün yazılımlarını yüklemek sisteme zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... Vermez. Ama durup dururken de yükleme boşuna. Oyunlar ve uygulamalar zaten gerekince kendileri yüklüyorlar.
Frooze Decapat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2022 #4 The User 0 dedi: Vermez. Ama durup dururken de yükleme boşuna. Oyunlar ve uygulamalar zaten gerekince kendileri yüklüyorlar. Genişletmek için tıkla... çok fazla oyun denediğim için ayrı ayrı indiriyor oyunların setupu kökten çözmek istedim
The User 0 dedi: Vermez. Ama durup dururken de yükleme boşuna. Oyunlar ve uygulamalar zaten gerekince kendileri yüklüyorlar. Genişletmek için tıkla... çok fazla oyun denediğim için ayrı ayrı indiriyor oyunların setupu kökten çözmek istedim
The User 0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 2.847 Çözümler 67 Yer İstanbul 16 Şubat 2022 #5 Frooze dedi: çok fazla oyun denediğim için ayrı ayrı indiriyor oyunların setupu kökten çözmek istedim Genişletmek için tıkla... Bence yapmayın. Bırakın kursunlar kendilerince.
Frooze dedi: çok fazla oyun denediğim için ayrı ayrı indiriyor oyunların setupu kökten çözmek istedim Genişletmek için tıkla... Bence yapmayın. Bırakın kursunlar kendilerince.