T toprakyol Attopat Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2021 #1 Telefona WhatsApp yükledim ve telefon numarasını girdim. Bir de ne göreyim hiçbir sohbet ve grup yok. Tüm gruplardan çıkış yapılmış. Neden böyle oldu? Hesabım mi çalındı? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ekim 2021
Telefona WhatsApp yükledim ve telefon numarasını girdim. Bir de ne göreyim hiçbir sohbet ve grup yok. Tüm gruplardan çıkış yapılmış. Neden böyle oldu? Hesabım mi çalındı?
Zyplux Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.667 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2021 #2 Sohbet temizleniyor yeni bir yerden girince, gruptan çıkma gibi bir şey yok.
T toprakyol Attopat Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2021 #3 Zyplux dedi: Sohbet temizleniyor yeni bir yerden girince, gruptan çıkma gibi bir şey yok. Genişletmek için tıkla... İşte tüm gruplardan çıkış yapıldı. Acaba iki kere mi hesap açıldı?
Zyplux dedi: Sohbet temizleniyor yeni bir yerden girince, gruptan çıkma gibi bir şey yok. Genişletmek için tıkla... İşte tüm gruplardan çıkış yapıldı. Acaba iki kere mi hesap açıldı?
Zyplux Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.667 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2021 #4 toprakyol dedi: İşte tüm gruplardan çıkış yapıldı. Acaba iki kere mi hesap açıldı? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum benim sohbetler silindi ama gruplardan çıkış yapılmadı hiç.
toprakyol dedi: İşte tüm gruplardan çıkış yapıldı. Acaba iki kere mi hesap açıldı? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum benim sohbetler silindi ama gruplardan çıkış yapılmadı hiç.
eskilerin meraklisi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.489 Makaleler 1 Çözümler 10 14 Ekim 2021 #5 Ben PC'ye giriş yaparken çıkmıştım yanlışlıkla, belki öyle bir şeydir.