Tüm Windows 7 sürümlerini içeren ISO dosyası

Daha fazla  
Meslek
Haçker
Öncelikle selamun aleyküm. Ben birinin sistemine Windows 7 yükleyeceğim. Ama onun sistem özelliklerni bilmediğimden dolayı hangi sürümü yüklerim bilemiyorum. Sizden ricam tüm Windows 7 sürümlerini içeren bir ISO dosyasının linkini benimle paylaşmanız. Yani Windows 7 starter, Home Basic, Home Premium, Professional, Ultimate, sürümleri. Bir de en hafifini ve en ağırını söylerseniz mutlu olurum. Şimdiden yardım eden herkese teşekkür ederim. İyi günler dileklerimle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yükleyeceğiniz sisteme Home Premium uygun olur. Professional, Ultimate sürümleri ev kullanıcısı için gerekli olmayan hizmetleri vardır.

Size şu an bir bağlantı atamayacağım lakin Windows 7 AiO veya All in One diye aratırsanız istediğiniz imajı bulabilirsiniz. Düşük sistemler için Home Basic, daha rahat sistemler için Ultimate önerimdir.

B
Size şu an bir bağlantı atamayacağım lakin Windows 7 AiO veya All in One diye aratırsanız istediğiniz imajı bulabilirsiniz. Düşük sistemler için Home Basic, daha rahat sistemler için Ultimate önerimdir.
Baktımda 6 küsür GB diyor. DVD'ye atacağım o kadarını almaz DVD

Yükleyeceğiniz sisteme Home Premium uygun olur. Professional, Ultimate sürümleri ev kullanıcısı için gerekli olmayan hizmetleri vardır.
Gerekli olmayan özellikleri nelerdir? Ben Ultimate kullanıyorum. Home kullansam hangi özellikleri kullanamayacağım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…