Dragonface Femtopat Katılım 26 Kasım 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #1 Merhaba, bu aralar Windows ISO dosyaları arıyorum eski Windows sürümleri için ve sanal işletim sistemi kurmak için. Cevap verebilirseniz çok memnun olurum. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Kasım 2024
Merhaba, bu aralar Windows ISO dosyaları arıyorum eski Windows sürümleri için ve sanal işletim sistemi kurmak için. Cevap verebilirseniz çok memnun olurum.
mashiro Hectopat Katılım 25 Nisan 2024 Mesajlar 1.273 Makaleler 4 Çözümler 36 28 Kasım 2024 #2 Internet Archive: Digital Library of Free & Borrowable Texts, Movies, Music & Wayback Machine üzerinde arayabilirsiniz, örneğin şunu buldum: English Windows ISO's Collection : Microsoft : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive Collection of Windows ISOs in English (EN-US), original from Microsoft without any modifications. archive.org
Internet Archive: Digital Library of Free & Borrowable Texts, Movies, Music & Wayback Machine üzerinde arayabilirsiniz, örneğin şunu buldum: English Windows ISO's Collection : Microsoft : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive Collection of Windows ISOs in English (EN-US), original from Microsoft without any modifications. archive.org
Dragonface Femtopat Katılım 26 Kasım 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2024 #3 mashiro dedi: Internet Archive: Digital Library of Free & Borrowable Texts, Movies, Music & Wayback Machine üzerinde arayabilirsiniz, örneğin şunu buldum: English Windows ISO's Collection : Microsoft : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive Collection of Windows ISOs in English (EN-US), original from Microsoft without any modifications. archive.org Eki Görüntüle 2361792 Genişletmek için tıkla... Başka bir site var mı Türkçe dili olan Windows ISO sitesi varsa iyi olabilir ama yok sada çok teşekkür ederim memnun oldum bu siteyide kulanabilirim.
mashiro dedi: Internet Archive: Digital Library of Free & Borrowable Texts, Movies, Music & Wayback Machine üzerinde arayabilirsiniz, örneğin şunu buldum: English Windows ISO's Collection : Microsoft : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive Collection of Windows ISOs in English (EN-US), original from Microsoft without any modifications. archive.org Eki Görüntüle 2361792 Genişletmek için tıkla... Başka bir site var mı Türkçe dili olan Windows ISO sitesi varsa iyi olabilir ama yok sada çok teşekkür ederim memnun oldum bu siteyide kulanabilirim.