Tüm zamanların en iyi Windows'u hangisi?

Normalde açardım ama öyle bir seçenek çıkmadı önüme.

1 Windows 7
2 Windows 8.1 Windows 8
3 Windows 10.
4 Windows Vista
5 Windows XP.
6 Windows 11.
7 Windows 95-98
8 Windows 2000-ME
1 Windows 7
2 Windows 8.1 Windows 8
3 Windows 10.
4 Windows Vista.
5 Windows XP.
6 Windows 11.
7 Windows 95-98
8 Windows 2000-ME

Windows 8.1'i 2. sıraya koyma sebebbim HDD de bile çok iyi performans vermesi 1. sıraya koyacaktım ama metro arayüzü her şeyi berbat etti Windows 7'yi çok uzun süre kullandım hala çok beyeniyorum gayet stabil hızlı Windows 10 HDD de biraz sorunlu ondan 3. sıra Windows XP'nin 64X i çok sevmedim ondan dolayı yerini Vista aldı.

Evet dediğiniz gibi Windows 8.1 çok iyi performans veriyor.
Arkadaşımın 1GB RAM laptopunda çok iyi performans veriyor 1GB RAM!

Son düzenleme:
İlk kullandığım işletim sistemi olduğu için Windows 7, sonra Windows 10, Windows 11 ve Windows 8.1. Windows Vista güzeldi. Açılıştaki logonun parlamasını sevmiştim ama i3-9100F işlemci ve 4 GB RAM'e rağmen hala kasıyordu. Windows 8 için aynısı geçerli. Windows 8'de açma/kapama tuşunun başlat menüsünden kaldırılması (inanın kapatma simgesini bulana kadar canım çıkmıştı.), sürücü desteği ve performans sorunları bana zorluk yaşattı.

Windows 7-i tabiikide . Bence Windows 10 kıyasla çok rahat
Windows 10 şimdiki zamana göre iyi amma o kadarda rahat değil ( Şahsi Fikirim !!! )

Windows 10 en iyisi bence.

Evet, Windows 95 ile birlikte başlat menüsü, görev çubuğu ve masaüstü gibi özellikler geldi. Modern Windowsların atası Windows 95'dir. Zaten Windows 7, 8 ya da 10 gibi isimler buradan gelir. Mesela Windows 7, Windows 95'ten sonra çıkan 7'nci işletim sistemi olduğu için bu adı almış.

Son düzenleme:

Windows 7 düşük sistemlerin dostu ve bize güzel günler gösterdi hem kendinde yüklü olan oyunları bile vardı bir de kendi müzikleri vardı kendi güzel arkaplanları vardı her türlü 7 derim Windows 7>windows 10 diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…