Merhaba. Bu sistemin parçalarını alacaktım kurmak için. Fakat kendime güvenemedim. Bu sistemi kurmak kolay mı?
Telefonumun markası LG Q6. Bir sorun yaşar mıyım?
Tavsiyeleriniz var mı?
Hem küçük hem büyük tüplü var bizde.Şimdilik küçük tüplüde filmlerimi izlerim telefonda izlemek sarmıyor.Büyük tüplüde de(bozulursa yanarım)televizyoncuyu çağırıp bağlatacağım.
Merhaba. Bu sistemin parçalarını alacaktım kurmak için. Fakat kendime güvenemedim. Bu sistemi kurmak kolay mı?
Telefonumun markası LG Q6. Bir sorun yaşar mıyım?
Tavsiyeleriniz var mı?
O aparatlardan hiç verim alamadım. Tüplü televizyonu bilmiyorum ben doğrudan HDMI ile monitöre bağladım ama cihaz 5 dakika içinde ısınıp düzgün görüntü aktarma konusunda sorun yaşatmaya başlıyor. Ben şahsen tavsiye etmem, benim param çöpe gitti bence sen de atma
İlla böyle bir şey yapmak istiyorsan 100TL bandına HDMI to SCART dönüştürücü ve 300TL bandına bir Android TV al. Tabi bu da pahalı olur ama en azından amacına ulaşırsın.
Hocam büyük tüplüye bağlayacağım bir süre sonra.Bütçe yok.Bunun maliyeti 220tl.Buna gücüm yetti.Babamın haber değil de daha kaliteli şeyler izlemesini istiyorum.Senin demek istediğin keyif vermez mi tüplüde izlemek?
Gayet kolay gözüküyor HDMI to Wİ-Fİ dönüştürücü ve HDMI to SCART dönüştürücü alacaksın bu kadar basit.
Benzerini Xiaomi mi tv box ile de yapabilirsiniz mesela.