Dr Drake Ramoray Decipat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 1.155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2022 #1 Selamlar. Siz hangisini tercih ediyorsunuz. Eskiden sadece türk içerdim de son bir kaç yıldır kaçağın tadını bulamıyorum hiçbir çayda. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2022
Selamlar. Siz hangisini tercih ediyorsunuz. Eskiden sadece türk içerdim de son bir kaç yıldır kaçağın tadını bulamıyorum hiçbir çayda.
Kreinnar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 1.627 Çözümler 3 4 Mayıs 2022 #2 Türk firmalar çayın en kötü kısmını kendi ülkelerine ayırdığındandır o . Son düzenleme: 4 Mayıs 2022
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Mayıs 2022 #3 Bizim kıraathanede bir kaçak çay var mükemmel bir şey ama evde markalı çaylar içiliyor, arada kaçıyorum kıraathaneye. @EnesVRR hocamla.
Bizim kıraathanede bir kaçak çay var mükemmel bir şey ama evde markalı çaylar içiliyor, arada kaçıyorum kıraathaneye. @EnesVRR hocamla.
EnesVRR Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 856 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2022 #4 Liberte Sergen dedi: Bizim kıraathanede bir kaçak çay var mükemmel bir şey ama evde markalı çaylar içiliyor, arada kaçıyorum kıraathaneye. @EnesVRR hocamla. Genişletmek için tıkla... Evet hocam @Liberte Sergen ile kıraathanede çay keyfisi yapıyoruz hocam kıraathane çayı da ayrı bir zevk.
Liberte Sergen dedi: Bizim kıraathanede bir kaçak çay var mükemmel bir şey ama evde markalı çaylar içiliyor, arada kaçıyorum kıraathaneye. @EnesVRR hocamla. Genişletmek için tıkla... Evet hocam @Liberte Sergen ile kıraathanede çay keyfisi yapıyoruz hocam kıraathane çayı da ayrı bir zevk.