Türk dram filmi önerisi

o6_shevchenko

Centipat
Daha fazla  
Selamlar. Yakın zamanda izlediğim filmler Kelebeğin Rüyası, Babam ve Oğlum, Issız Adam, Kader, Dedemin İnsanları gibi filmler bana bu filmlere benzer Türk yapımı film önerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
İncir reçeli, kaybedenler kulubü. Kanka bu filmleri izleyip Kızılay karanfilde 50 derece sıcakta deri ceketle ucuz bira içip gotik düşürmeye çalışanlardan olma da ne yapıyorsan yap.(bir zamanlar öyleydim kendimden biliyorum :D)

Gemide, Barda, Alinin 8 günü, Ben o değilim, Aşk tesadüfleri sever, 7. koğuştaki Mucize. Bak bu filmler de senin beğeneceğin tarzda. Zekinin hemen hemen bütün filmlerini izle derim. Nuri'nin de ödüllüleri izle.

İncir reçeli, kaybedenler kulubü. Kanka bu filmleri izleyip Kızılay karanfilde 50 derece sıcakta deri ceketle ucuz bira içip gotik düşürmeye çalışanlardan olma da ne yapıyorsan yap.(bir zamanlar öyleydim kendimden biliyorum :D)

Gemide, barda, alinin 8 günü, ben o değilim, aşk tesadüfleri sever, 7. koğuştaki mucize. Bak bu filmler de senin beğeneceğin tarzda. Zekinin hemen hemen bütün filmlerini izle derim. Nuri'nin de ödüllüleri izle.

Çok sağ olun hocam hep adlarını duyduğum ama izlemediğim filmler bu akşam izleyeceğim.

Çok sağ olun hocam hep adlarını duyduğum ama izlemediğim filmler bu akşam izleyeceğim.

Hocam ben bu tarz hemen hemen her film izlemişimdir. Bak hala aklıma geliyor, Kış Uykusu(nejat var seversin sen), Kuru Otlar Üstüne, Masumiyet(kader ile bağlantılı), Lalelide bir azize( gemide ile bağlantılı):

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı