Şaka de![]()
Şaka de![]()
Alman genci tek maaş ile 3 adet alabilir.Vay be. Adam 1 maaşı ile PS 5 aldı. Bizim Türkler de PS 3 bakmaya devam etsin.
Kemalistler en son ne zaman iktidardaymış bak bakayımkoymakla adamlık olmuyor, biz Allah yolundayız. Sizin gibi kemalist putperestler ülkeyi mahvetti. 90'larda baş örtülüler üniversiteye alınmıyordu.
Ben 2002 olarak görüyorum efendim. 22 değil.Alman genci tek maaş ile 3 adet alabilir.
Kemalistler en son ne zaman iktidardaymış bak bakayım![]()
Umarım ironi olduğunu anlamışsındır, IQ kaybı yaşadım bunları yazarken.Kemalistler en son ne zaman iktidardaymış bak bakayım![]()
Hocam şimdi eski mesajlara baktım tamam korktum ciddisiniz diye.koymakla adamlık olmuyor, biz Allah yolundayız. Sizin gibi kemalist putperestler ülkeyi mahvetti. 90'larda baş örtülüler üniversiteye alınmıyordu.
Vay be. Adam 1 maaşı ile PS 5 aldı. Bizim Türkler de PS 3 bakmaya devam etsin. Neyse geriden geliyoruz, PS 6 çıkınca PS 4 bakacağız.
Benim aktroll olmam için aylık 100k kazanmam lazım, o parayı da akp verecek.Hocam şimdi eski mesajlara baktım tamam korktum ciddisiniz diye.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.