TheLastTereyagi Centipat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 896 Çözümler 4 15 Ağustos 2021 #41 XATESS dedi: @Mehmet18 15 yaşındayım. @dwightp Yaşım 15 ve Kebapçıda çalıştım. Genişletmek için tıkla... Seni kazıklamış. İstanbul Arnavutköy civarında yaşıyorsan iş buldum sana. Manavda kasiyerlik yapabilir misin?
XATESS dedi: @Mehmet18 15 yaşındayım. @dwightp Yaşım 15 ve Kebapçıda çalıştım. Genişletmek için tıkla... Seni kazıklamış. İstanbul Arnavutköy civarında yaşıyorsan iş buldum sana. Manavda kasiyerlik yapabilir misin?
M Mehmet18 Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 868 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2021 #42 Vallahi çok güvenme o tanıdıklara ben zamanında bir PC toplamak için bir tanıdığıma gitmişim çok kötü kazıklamıştı beni aklıma geldikçe hala kulaklarını çınlatiyorum.
Vallahi çok güvenme o tanıdıklara ben zamanında bir PC toplamak için bir tanıdığıma gitmişim çok kötü kazıklamıştı beni aklıma geldikçe hala kulaklarını çınlatiyorum.
XATESS Hectopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 470 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2021 #43 @TheLastTereyagi Adana da yaşıyorum. Okul açılacağı için şuan işe girmiyorum yani en azından ailem öyle diyor.
@TheLastTereyagi Adana da yaşıyorum. Okul açılacağı için şuan işe girmiyorum yani en azından ailem öyle diyor.
Uzumaki Naruto Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2018 Mesajlar 2.051 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2021 #44 Tüm sistemi sat, para biriktir APU sistem kur.
TheLastTereyagi Centipat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 896 Çözümler 4 15 Ağustos 2021 #45 XATESS dedi: @TheLastTereyagi Adana da yaşıyorum. Okul açılacağı için şuan işe girmiyorum yani en azından ailem öyle diyor. Genişletmek için tıkla... Anladım. 1 ay var aslında. Bence yevmiyesi en az 60 ₺ bir yere gir.
XATESS dedi: @TheLastTereyagi Adana da yaşıyorum. Okul açılacağı için şuan işe girmiyorum yani en azından ailem öyle diyor. Genişletmek için tıkla... Anladım. 1 ay var aslında. Bence yevmiyesi en az 60 ₺ bir yere gir.
Nitroshock6 Decapat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 869 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2021 #46 XATESS dedi: @TheLastTereyagi Adana da yaşıyorum. Okul açılacağı için şu an işe girmiyorum yani en azından ailem öyle diyor. Genişletmek için tıkla... Neresinden?
XATESS dedi: @TheLastTereyagi Adana da yaşıyorum. Okul açılacağı için şu an işe girmiyorum yani en azından ailem öyle diyor. Genişletmek için tıkla... Neresinden?
fakewety Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2021 #47 15 yaşında olduğunu söyledi ve böylesine köklü bir firmanın asgari ücretin altında ücretler verip kendini riske sokmak istemeyeceğini düşünüyorum. Bu arada bende gözükmüyor fakat Clint Westwood'un McDonald's ile ilgili yazısını yanıtlamıştım.
15 yaşında olduğunu söyledi ve böylesine köklü bir firmanın asgari ücretin altında ücretler verip kendini riske sokmak istemeyeceğini düşünüyorum. Bu arada bende gözükmüyor fakat Clint Westwood'un McDonald's ile ilgili yazısını yanıtlamıştım.
XATESS Hectopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 470 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2021 #48 fakewety dedi: 15 yaşında olduğunu söyledi ve böylesine köklü bir firmanın asgari ücretin altında ücretler verip kendini riske sokmak istemeyeceğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle. Nitroshock6 dedi: Neresinden? Genişletmek için tıkla... Yüreğir Levent
fakewety dedi: 15 yaşında olduğunu söyledi ve böylesine köklü bir firmanın asgari ücretin altında ücretler verip kendini riske sokmak istemeyeceğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle. Nitroshock6 dedi: Neresinden? Genişletmek için tıkla... Yüreğir Levent
VİPER34 Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 4.589 Makaleler 6 Çözümler 9 15 Ağustos 2021 #49 @XATESS APU sistem daha mantıklı sat sistemi yardım ederiz.
XATESS Hectopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 470 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2021 #50 VİPER34 dedi: @XATESS APU sistem daha mantıklı sat sistemi yardım ederiz. Genişletmek için tıkla... Denedim. 600 falan teklif ediyorlar.
VİPER34 dedi: @XATESS APU sistem daha mantıklı sat sistemi yardım ederiz. Genişletmek için tıkla... Denedim. 600 falan teklif ediyorlar.