eth Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.365 Makaleler 2 Çözümler 9 17 Haziran 2021 #11 RSK06 dedi: 20X ve 50X gitmistim kesinlikle önermiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam sen kumar oynamışsın. 10X üstü çok tehlikeli kripto para borsası için.
RSK06 dedi: 20X ve 50X gitmistim kesinlikle önermiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam sen kumar oynamışsın. 10X üstü çok tehlikeli kripto para borsası için.
TheYOLA Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2015 Mesajlar 1.826 Makaleler 2 Çözümler 13 17 Haziran 2021 #12 Binance Global Türkçe dilinde bile kaldıraç yok.
eth Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.365 Makaleler 2 Çözümler 9 17 Haziran 2021 #13 TheYOLA dedi: Binance Global Türkçe dilinde bile kaldıraç yok. Genişletmek için tıkla... Çok garip ve saçma bir olay bence.
TheYOLA dedi: Binance Global Türkçe dilinde bile kaldıraç yok. Genişletmek için tıkla... Çok garip ve saçma bir olay bence.
S sevgiicin Kilopat Katılım 18 Haziran 2018 Mesajlar 352 2 Eylül 2022 #14 eth dedi: Neden? Genişletmek için tıkla... evet nedenini yasa maddesi ile göstermen mumkunmu acaba ben bulamıyorumda. Forumcax dedi: Türkiye'de kaldıraç ve türevleri yasak. Genişletmek için tıkla... Nedenini yasa maddesi ile göstermen mumkunmu acaba ben bulamıyorumda. Viop ve forex var örneğin 2 side kaldıraçlı ve yıllardır spk onaylı olarak kullanılıyor halden. Son düzenleme: 2 Eylül 2022
eth dedi: Neden? Genişletmek için tıkla... evet nedenini yasa maddesi ile göstermen mumkunmu acaba ben bulamıyorumda. Forumcax dedi: Türkiye'de kaldıraç ve türevleri yasak. Genişletmek için tıkla... Nedenini yasa maddesi ile göstermen mumkunmu acaba ben bulamıyorumda. Viop ve forex var örneğin 2 side kaldıraçlı ve yıllardır spk onaylı olarak kullanılıyor halden.