Türk Liramızın Devasa Değer Kaybı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden Sosyalizm? - Albert Einstein — Gazete Karınca
Hiç bir sistem sorunsuz değil ama bu kapitalist düzen daha da berbat.

Eki Görüntüle 300459
İdeoloji güderek o koyunlardan farkının olmadığını gösteriyorsun umarım doğru yolu bulursun.
Söylediğim bir hakaret değil serzeniş.
Ben Hüseyin Nihal Atsız okurum fikirlerini benimserim, sen bana tam bir zıt görüştesin.
Ama ikimizinde istediği şey aynı.
Bu yüzden ideolojileri bıraktım tek amaçları toplumu bölmek olduğunu düşünüyorum artık.
Tek ideolojimiz dürüst ve yararlı bir insan olmak olsun.
Vesselam.

Son düzenleme:
GSM sektörü de ağladı be. Düştüğümüz gibi kalkacağız diyenlere ithafen:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
İdeoloji güderek o koyunlardan farkının olmadığını gösteriyorsun umarım doğru yolu bulursun.
Bizim böyle saçma sapan şeylere ihtiyacımız yok rehberimiz Atatürk'tür.
Vesselam.

Rehber aramaya gerek yok bize miras olan bu vatan için en doğrusunu yapmalıyız. Kendi yolumuzu çizip kendi kararlarımızı almamız lazım. Ama Mustafa Kemal Atatürk olur ama ben olurum ama sen olursun , doğru olanı yapmamız gerek. Artık belirli yörüngelerden kopmak gerek.
Benim düşüncem budur.

Mustafa Kemal Atatürk bize fikirlerini ilke ve inkılaplarını bıraktı takip edersek bize hiçbir şey olmaz.
Kurtarıcı aramıyorum kurtarıcı benim.
Ha benim daha iyi fikirlerim var diyorsan saygı duyarım.

Mustafa Kemal Atatürk bize fikirlerini ilke ve inkılaplarını bıraktı takip edersek bize hiçbir şey olmaz.
Kurtarıcı aramıyorum kurtarıcı benim.
Ha benim daha iyi fikirlerim var diyorsan saygı duyarım.

Ata’mız vefat ettikten sonra birçok kişi ‘’takip edersek bize bir şey olmaz’’ demiştir ama fiiliyatta ben geçmişte bir şey göremiyorum. Teyyare yaptık onu yaptık bunu yaptık ama sonraki gelen hükümetler bir şekilde bu gelişmeleri durdurdu.
Artık bir şeyleri takip etmektense fiili olarak ortaya koyulmak gerek sözler eyleme geçince değerlidir. Bu benim fikrimdir.

Dostum ben demiyorum rakı içelim Atatürkçü diye gezelim.
Sahur vakti bunları konuşuyorsak sorun onda bunda değil millettedir.
Benim dediğim fikir teyyare yapmak değil, işini yap vatanını sev Türklüğü yücelt olanıdır.
Bunun anlamı izleme sende yap demek oluyor.
Şuan 2-3 tane beyinsiz matematik çalışıyor yıllarca yüksek puanla mühendisliğe giriyor ama ilkokulda yaptığımız ampul devresini yapamıyor.
İlk önce yetenek üzerinden eğitim yapacaksın.
Tabi eğitim de yokta neyse.
Neresinden tut elinde kalıyor.
Bu kadar cahil toplum üredi olduk 80 milyon bunun 10'ununu çıkar.
Kaldı 70.
Bu 70 içinden sağcı, solcu, içici, radikalci çıkar sana 10 milyon kalır yemin ederim.
Zor yani.

Doğru söylüyorsun bizler çok çalışmalıyız. Ve inşallah o 10 milyon içinde oluruz.

15 yaşındayım ama şimdiden hangi ülkede vatandaş olunur araştırıyorum. Ülke krize girmek üzere İNŞALLAH ÜLKE KRİZE GİRMEZ ARAMALARIM BOŞUNA KALIR.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…