Türk Liramızın Devasa Değer Kaybı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
15 yaşındayım ama şimdiden hangi ülkede vatandaş olunur araştırıyorum Türkiye battı batacak İNŞALLAH TÜRKİYE BATMAZ ARAMALARIM BOŞUNA OLUR
Sen bu yaşta bu saatte uyanık kalmaya devam edersen İran bile seni vatandaş olarak almaz buna emin ol Başka ülkede yaşamayı düşünüyorsan git uyu sabah okuluna git dersini çalış bir mesleğin olarak gidersin amele olarak gidersen bu günlerini mumla arasın

Son düzenleyen: Moderatör:

Ramazan ayında olduğumuz için kimse gelmiyor dolayısıyle yoklama yok [emoji2] Okul olmadığı için sabah 4 lerde yatıyorum[emoji3]

Benim yaşam şeklim iş şeklim böyle olmaya zorluyor.
Sen düzenini bozma kardeşim.
Geç uyuyanın disiplini olmaz aklı çok çalışmaz.
Erken kalkan beyin seni iş yapmaya zorlar.
Hadi iyi geceler.

Bizim tüm sınavlar dün bitti, utanmazlar hala yok yazıyor. Ulan insaf din öğretmenimiz bile oruç tutmuyor, gözümüzün önünde su içiyorlar. Babam İsrail'de çalışıyor, durum kötüye giderse vatandaşlığımızı oraya aldırabiliriz. Asgari ücreti yaklaşık 13.000 Dolar. Vatandaşı olmadığımız için aylık 2.000 dolar alıyoruz. Türkiye'de kalsa maaş 1.200

13.000 dolar [emoji54]

Evlenmeyi falan boşverelimde şimdi bu ülke bu gidişle nereye gidecek
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Gençliği ülke olarak değiştirir isek cevabı görüyoruz.

Size anneniz babanız paradan daha önemli bir şeyler olduğunu öğretmemiş maalesef.
Biz öğretelim o zaman gençler para için kendi ülkeni satarsan gittiğin yerde de seni satarlar.
Sizin gibi nesil yetiştiği için dolar böyle oluyor zaten.
Paraya vatanını milletini satmak nedir?
Birisi israilli diğeri bilmem neci siz koca ülkenin içinden cımbızla alıp buraya mı koydular nasıl oldu ben bunları görüyorum anlamadım.

Sanane kardeşim, siz Ampul'e oy verdiğinizde satmıştınız zaten. Şimdi tatava yapma.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…