Türk Liramızın Devasa Değer Kaybı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sanane kardeşim, siz Ampul'e oy verdiğinizde satmıştınız zaten. Şimdi tatava yapma.
Sana cevap vermeyecektim ama vereyim.
Ben ampüle oy vermedim senin oy hakkın bile yok konuşuyorsun.
Benim dediğimi böyle yorumlaman senin o ampüle oy verenlerden hiçbir farkının olmadığını gösteriyor.

Son düzenleme:
Benim fikrimi böyle yorumlaman senin de o kafadan farkın olmadığını gösteriyor, yok vatanını satmak yok bunu satmak. Eski Türkiye için canımı verirdim ben, şimdiki Türkiye'ye bak, Laiklik yok, millet bir Allah demeye bakıyor OHAL bitmiyor, ekonomik kriz kapıda, ne diyeyim Marcelo ne diyeyim ?

Zaten istesen de gidemezsin de ben sadece zihniyetine kızdım.
Sorunla savaşılır, sorundan kaçılmaz.
Başka Türkiye yok, tilkinin dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanıdır.
Yabancı ülkeye hiç ayak bastın mı? kolay mı sanıyorsun?
Her gelen giden seni dışlar, amerika gibi yerde göçmenlere ırkçılık yapılıyor.
Bir Çin'li Amerikalının sana ırkçılık yaptığı görürsün
Hele ki Avrupa'da en aşağı görülen milletsin.
Bizim düşmanımız çok biz kaçmayız savaşırız.
Her şey düzelecek bir ülkenin çökmesi o kadar kolay değil.
Sadece zaman alacak biraz acıtacak.
Birde şöyle bir şey var ekonomi bilen anlar zaten seçim dolayısı ile hükumete baskı yapılıyor.
1 Dolar = 5 Türk lirası olması imkansız bu dalgalanmalarla oynandığı bellidir.
Doların çok yüksek olması dolar ile satış yapanların zararına olur.
Çünkü pazarı öldürüyor bunu unutma konuşmadan önce araştır.
Meral Akşener bir şekilde kazanırsa zaten Avrupa'nın beklediği bir lider.
Türkiye çok güzel günleri görebilir.
Ama Rte yine seçilecek bunu buraya yazıyorum.
Çünkü adamın ülkenin yarısının oyunu alıyor biz 2. ligdeyiz. Süper lige çıkmaya çalışıyoruz.
Muharrem İnce de RTE gibi İngilizce bile bilmeyen hiçbir bilgisi olmayan birisi.
Çine gidip kızıl bayrak önünde yumruk kaldırıp poz veren bir hayalperest adamada ülke emanet etmeyin iyi düşünün arkadaşlar. Başka Türkiye yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
İsrail'de 2 Yıl bulundum, Okul gezisi için NewYork'a da ayak bastım, samimi insanları var. Meral Akşener'e gelir isek 15 Temmuz'dan sonra her şey değişecek diyen birine bu kadar güvenmemek gerek

İsrail'de 2 Yıl bulundum, Okul gezisi için NewYork'a da ayak bastım, samimi insanları var. Meral Akşener'e gelir isek 15 Temmuz'dan sonra her şey değişecek diyen birine bu kadar güvenmemek gerek
Türk'ün en büyük düşmanı siyonistlerin ülkesine ayak basmış biriyle zaten benim muhatap bile olmam yanlış. (Oraya giden adam orada bulunan adam Türk değildir bu konuyu tartışma bile senin uyruğun ve amacın belli) bence sen yalan konuşuyorsun işkembeden sallayan bir veletsin yazdıkların ve fikirlerin onu gösteriyor. Şuan 13-14 yaşında bir ergenle tartıştım inanamıyorum.

Ön yargılarından kurtul dostum, başka bir ülkeye ayak basmam ile bunu çeliştiriyor isen asıl ''Velet'' sensindir. Ha bu arada fikrin yaşı olmaz Taassup ne demek araştır bakalım, çünkü bu kelime seninle çelişiyor

Ön yargının ne olduğunu öğren.
Youtube bile benim tezimi kanıtlar.
İnsan olamayanlara insan dersen sende insan değilsin.
Senin gerçek bir kişilik olduğunu düşünmüyorum boş konuşuyorsun.
İşine bak beni sal.

RTE İle devam edin siz Dolar 6 olunca göreceğim ben sizi, en iyi ülke Türkiye ama yaptıkları, getirdikleri hale bak. Neymiş efendim, Antep fıstığını bile ithal edecekmişiz oha artık ismi Antep kardeşim yapmayın gözünüzü seveyim...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…