byTengan_ Hectopat Katılım 14 Nisan 2018 Mesajlar 450 Çözümler 5 Daha fazla Profil Kapağı 1525561374 23 Mayıs 2018 #51 mstfaozder dedi: RTE İle devam edin siz Dolar 6 olunca göreceğim ben sizi, en iyi ülke Türkiye ama yaptıkları, getirdikleri hale bak. Neymiş efendim, Antep fıstığını bile ithal edecekmişiz oha artık ismi Antep kardeşim yapmayın gözünüzü seveyim... Genişletmek için tıkla... Katılıyorum, şeker fabrikamız kapatıldı diye bir şey görmüştüm, kelimenin tam anlamıyla batıyoruz.
mstfaozder dedi: RTE İle devam edin siz Dolar 6 olunca göreceğim ben sizi, en iyi ülke Türkiye ama yaptıkları, getirdikleri hale bak. Neymiş efendim, Antep fıstığını bile ithal edecekmişiz oha artık ismi Antep kardeşim yapmayın gözünüzü seveyim... Genişletmek için tıkla... Katılıyorum, şeker fabrikamız kapatıldı diye bir şey görmüştüm, kelimenin tam anlamıyla batıyoruz.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 23 Mayıs 2018 #52 Yanlış uyarı için özür. Konuyu kapatıyorum.