Türk mutfağındaki en sevdiğiniz yemek?

Türk mutfağındaki en sevdiğiniz yemek?
Çiğ köfte favorim.

Dürümün içine çiğ köfte dışına Adana kebap sonra üstüne cossss döküyorum ondan sonrada menemen koyacaksın tabii ki güzel olması için 10 kilo limonda lazım.

Sağolun, harika bir insansınız. Zaten biraz baktım, adamın mesajlarında hayır yok. İyi ki forumu bırakmış, geri döner ise güzel şeyler olmaz.
Ah paşam, hiç gerek yok. Önemli değil. Siz de öylesiniz. Size bir Kahramanmaraşlı olarak dondurma göndermem lazım. Değil mi?

Ah paşam, hiç gerek yok. Önemli değil. Siz de öylesiniz. Size bir Kahramanmaraşlı olarak dondurma göndermem lazım. Değil mi?
Sağolun hocam. Teşekkürler dondurma teklifi için. Yok zaten arkadaşı görürsem sadece sizin için değil, konuşma tarzı içinde güzel bir şekilde konuşacağım. Acayip kıl oldum adama.

Sağolun hocam. Teşekkürler dondurma teklifi için. Yok zaten arkadaşı görürsem sadece sizin için değil, konuşma tarzı içinde güzel bir şekilde konuşacağım. Acayip kıl oldum adama.
Rica ederim . Ben de aynı şekilde ama neyse. Tekrardan teşekkür ederim . İyi ki varsınız. Türkiye yemekleri gibisi yok. Ben yöresel yemekleri de çok seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…