Türk Net 50 Mbps internet için ne gerekir?

HasanGünenç

Hectopat
Daha fazla  
Herkeze merhabalar, şu an hali hazırda TTNET evde internet paketi kullanıcısıyım. 20 gün sonra taahhütüm bitecek. Şu an Türknet Adres sorgulamadan sorgulama yaptığımda 50 Mbps 150 AKK taahhütsüz hizmet alabiliyorum fakat endişelerim var. Hat bağlandığında hattımda sinyal kaybı olmaması için nasıl bir tesisata ihtiyacım var? Çoğu makalede Cat 5 Cat 6 kablo kullan gibi tavsiyeler gördüm fakat telefon girişi ile nasıl kullanıcam onu anlamadım. Cat 6 kablolara RJ 11 uç mu basmalıyım? Hangi kablo türünü kullanmalıyım? Türk Net'e güvenebilir miyim? Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternet için gereken para para para para'da para yokluğun bir dert varlığın bir dert para para para şaka bir yana Cat 6 kablo kullanabilirsiniz. Türk net güvenilir alt yapısı TTNET'e baksa da yinede iyi bir firma.

Yapa altyapısında degilseniz yani 150gb akk veriyorlarsa zaten bundan sonra 50mbps alamazsınız en fazla 35 veriyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…