Şu an sorunum çözüldü. Baskı yapınca düzeltiyorlar hemen. Sen sürekli ara. CS'de sürekli takılıyordum meğer hat değerlerimi kontrol ediyorlarmış. Tekrar aynı hızı alıyorum.
Şu an sorunum çözüldü. Baskı yapınca düzeltiyorlar hemen. Sen sürekli ara. CS'de sürekli takılıyordum meğer hat değerlerimi kontrol ediyorlarmış. Tekrar aynı hızı alıyorum.
Ben 20 gündür TürkNet'liyim. Aktif altyapıda değilim. 75 Mbps paket sahibiyim ve ortalama 60 Mbps alıyorum. Bazen 30'a kadar düştüğü oluyor ama anlık olarak yükseliyor yine. Şuana kadar müşteri hizmetlerini arayacak bir sorun yaşamadım.
Tekrar sorun başladı. İlk başta İP alamadım, aradım İP verdiler. Şuan ping 80-90 oldu ve hızım 20Mbps filan düştü. Abi acayip sinir bozucu şu ping. Hızım 200Mbps olsa bile ping girince direk sinirleniyorum
İnternet an itibariyle çöp. Max hız 3Mbps oldu gene, Ping fırladı. Cidden TürkNet pişman etmeye başladı
Az önce konuştum MH ile. Problemin gözükmediğini ama yoğun zamanlarda böyle sorunların oluşabileceğini söyledi. Sonuçta alt yapıları Türk Telekom'un elinde. Kısa süreli düşüşleri pek takmamaya çalışıyorum artık. Şurada 2 ay kullanacğım interneti daha sonra zaten şehir dışına çıkacam okul için. Devamlı internet kullanıyorsan başka İSS'ye geçebilirsin. Sorun çok sekteye uğratmıyorsa seni kalmanı tavsiye ederim.