İsveç Stockholm Üniversitesi profesörü, psikoloji öğrencisi F. Zehra'nın Erasmus talebini “Türkiye İsveç'in NATO üyeliğini engelliyor” diyerek Türk öğrencinin başvurusunu reddetti.
Sözde hümanist, sözde ırkçılık karşıtı olan insanlar bunlar. Irkçının tillahı avrupalı milletlerdir. İç meselelerinde adalet kavramı vardır, uluslararası arenada adaleti de yoktur bunların. En büyük yobaz kendileri oluyor aslında. Amerika ve Avrupa ülkeleri dünyanın en büyük terör örgütüdür.
İsveç Stockholm üniversitesi profesörü, psikoloji öğrencisi F. Zehra'nın Erasmus talebini “türkiye İsveç'in NATO üyeliğini engelliyor” diyerek Türk öğrencinin başvurusunu reddetti.
Türkiye'nin elinde büyük bir koz var. Eğer İsveç NATO'ya giremez ise ikinci bir Ukrayna olabilir. Ben olsam profesöre inat İsveç'in NATO'ya girmesini engellerdim.
Türkiye'nin elinde büyük bir koz var. Eğer İsveç NATO'ya giremez ise ikinci bir Ukrayna olabilir. Ben olsam profesöre inat İsveç'in NATO'ya girmesini engellerdim.
Milli Savunma Bakanı Akar, Irak ve Suriye'nin kuzeyindeki operasyonlarda İsveç üretimi silahların ele geçirildiğini belirterek, bununla ilgili kanıtları da görüşmelerde muhataplarına sunduklarını söyledi.