Türk Sim Racing için aktif tartışma platformu var mı?

Mert213

Hectopat
Daha fazla  
Assetto Corsa, F1, acc gibi oyunlarda yaptığımız süreleri hataları tartışıabileceğimiz veya yardım, tavsiye alabileceğimiz aktif bir platform ya da site var mıdır? Mesela atıyorum ben şu pistte bu süreyi yaptım nasıl? Kendimi nasıl geliştirebilirim? Tarzında bunlara cevap verebilecek kişilerin hoşgörü, saygı ve nezaketin olduğu bir yer var mı?

Assetto Corsa, F1, acc gibi oyunlarda yaptığımız süreleri hataları tartışıabileceğimiz veya yardım, tavsiye alabileceğimiz aktif bir platform ya da site var mıdır? Mesela atıyorum ben şu pistte bu süreyi yaptım nasıl? Kendimi nasıl geliştirebilirim? Tarzında bunlara cevap verebilecek kişilerin hoşgörü, saygı ve nezaketin olduğu bir yer var mı?
Ya da burda bu işlerle uğraşanlar var mı?

Son düzenleme:
Benim bildiğim bahsettiğiniz oyunlar için yok ancak Forza Motorsport oyunu için dünya rekorlarının kırıldığı ve ince ayarların tartışıldığı bir Türk topluluğu var.
Genel olarak sim racing adı altında var mı hocam? Sim Racing Türkiye forum diye bir site vardı sanırım ama hiç aktif değil. Konular 2016 dan falan kalma çoğu. O yüzden aktif bir yer arıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı