Türk Telekom 100 Mbps paketi alınır mı?

Berabeys

Decapat
Daha fazla  

Dosya Ekleri

• fiber.png
    62,6 KB · Görüntüleme: 136
  • internet.png
    25,4 KB · Görüntüleme: 107
  • Screenshot_20230609_125036.jpg
    73,3 KB · Görüntüleme: 106
Son düzenleyen: Moderatör:

Gelip hız testi yapacaklar orada ortaya çıkar zaten. 50Mbps 239 TL modem fiyatı da eklenecek üstüne.
12 aylık paketlerde modem taksit ne kadar oluyor biliyor musunuz?
50Mbps CS vs için yeterli mi?

100 Mbps internet alıp 50 Mbps gönderen koca yürekli Telekom operatörü, tercihim TurkNet.

Modem vermiyorlar hocam fiber altyapı olmadığı için.

Son düzenleyen: Moderatör:

CS'de hızdan çok ping önemli oda VDSL ve ADSL bağlantıda biraz yüksek olur illaki fiyata göre hocam. Hıza bakılsın eğer sağlarsa 100'lük paket bile Max 70-80 sağlar taş patlasın ama 50 239 100 250 ise alın 100 arada fark yok zaten.

Biraz yüksek derken hocam bir değer verebilir misiniz?
Benim internetim kötü olduğu için CS de gördüğüm en düşük değer 80 oldu ama kısa süreli ondan sonra 400+ üstü gidiyor oyunu oynatmıyor Netflix de vs problem yaşamıyorum ama Online oyunlarda oynanmıyor.

Türk Telekom kullanıyorum. Valorant'ta 25 30 ms arası giderken aniden 200 300'e çıkıyor ve tüm oyunu berbat ediyor. WLAN Optimizer kullandım. Fakat bir etkisi olmadı. Yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam sizin tecrübeniz nasıl? Hangi paketi kullanıyorsunuz.

Hocam VDSL için ping nasıl olur bilemem ama 50-60'dan aşağı da olmaz bence. Netflix zaten ping ile değil indirme hızı ile alakalı oyunlar ping ile alakalı olduğu için ikisi farklı şeyler. ADSL ve VDSL ile rekabetçi oyun oynanır ama üst seviyeler için iyi olmaz sadece.

30Mbps hız diyorlar ama Max 15 çıkıyor vallahi bıktırdılar yeni eve geçince kesinlikle başka bir internet alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…