Türk Telekom 100Mbps'e geçiş yapmalı mıyım?

tloji

Kilopat
Şu anda Türk Telekom'un 75Mbps VDSL paketini kullanmaktayım. 15TL fark ile 100Mbps'e geçmeli miyim? Altyapımda bir sorun oluşur mu veya 100Mbps'e yakın bir değer alabilir miyim?

1681852200716.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anda Türk Telekom'un 75Mbps VDSL paketini kullanmaktayım. 15TL fark ile 100Mbps'e geçmeli miyim? Altyapımda bir sorun oluşur mu veya 100Mbps'e yakın bir değer alabilir miyim?

Eki Görüntüle 1745692

SNR değerin düşük 8 sınırda daha düşerse kopma yaratabilir.

Zaten yeni upload tanımlamasında çoğu kişinin downloadını da arttırdılar sende DSLAM kilidinde şu an.

Eki Görüntüle 1745692

Eğer Türk Telekom kullanıyor iseniz geçmeyin asla benim altyapım 200Mbps destekliyor kaliteli altyapım var ona rağmen 75Mbps internetimin sadace 30'unu alıyorum çok nadir günlerde 30'u geçtiğini görüyorum ve şöyle diyeyim ben interneti çok kullanan birisiyim her ay en az 1TB harcamam var eğer şu anki hızınız size yeterli ise geçmeyin derim.

75 MBPS fiber paketini kullanıyorum. Hızımı %100 alıyorum. Bu dediğiniz olay saha dolabına yakınlığı ile alakalı. Benim saha dolabı oturduğum apartmanın en alt katında bulunuyor. Sonuçlarda böyle çıkıyor. Tek sorun hala upload hızım 15'e yükselmedi :(

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    28,5 KB · Görüntüleme: 32

Eki Görüntüle 1745692

Sorunu yanıtladı isem çözüm olarak işaretler misin şimdiden teşekkürler 😇

Technopat Haberler

Geri
Yukarı