Bunlar zaten reklam konusunda 1 numara ama hizmete gelince 5 para etmez bir firma keşke başka bir firmadan alsanız daha güzel olurdu altyapı durumu nasıl diğer firmalarda.
Bunlar zaten reklam konusunda 1 numara ama hizmete gelince 5 para etmez bir firma keşke başka bir firmadan alsanız daha güzel olurdu altyapı durumu nasıl diğer firmalarda.
Ben bunların 7 yıl kullandım iyisi TurkNet'e geçtim TT Steam verdiğim paraya 16 Mbit verirdi şimdi TurkNet kafam rahat 1000 Mbit yükleme indirme inşallah poet çıkar kardeşim.
Size gerektiği gibi hizmet vermek için oradalar. Para ödüyorsanız abone olarak verilen hizmetde vaat ettikleri gibi olmalı ve o hizmeti vermekte engel olan bir şey varsa kendileri o eksiği gidermeli hakkınızı uyduruk bahanelerle savsaklıyorlardır.
Size gerektiği gibi hizmet vermek için oradalar. Para ödüyorsanız abone olarak verilen hizmetde vadettikleri gibi olmalı ve o hizmeti vermekte engel olan bir şey varsa kendileri o eksiği gidermeli hakkınızı uyduruk bahanelerle savsaklıyorlardır.
Ben bunların 7 yıl kullandım iyisi TurkNet'e geçtim TT Steam verdiğim paraya 16 Mbit verirdi şimdi TurkNet kafam rahat 1000 Mbit yükleme indirme inşallah poet çıkar kardeşim.