Türk Telekom 16 Mbps internet CS:GO'da yüksek ping

glikojen

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Sürekli 500 ms almaktan bıktım. Nasıl azaltabilirim? Güçlendirici kullanıyorum fakat modelini bilmiyorum.
Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test not: Nadiren 7-8 gördüm, TTNET 16 Mbps paketim. Evde sadece ben kullanıyorum.
NOT: Kablolu bağlanmak istiyorum güçlendiriciye öneriniz var mı? Max bütçem 100 ₺.

Arka planda internet yiyen uygulamaları kapat varsa Telefonların Wi-Fi'ı kapatın, Bölgenize fiber gelmesini dile getirin yada imza toplayın.

Arka planda internet yiyen uygulamaları kapat varsa Telefonların Wi-Fi'ı kapatın, Bölgenize fiber gelmesini dile getirin yada imza toplayın.
VDSL2 altyapım var ve internet yiyen uygulamalar açık değil telefonlar başka bir internete bağlı.

Çok normal. CS:GO oyunun sunucuları bildiğim kadarıyla Rusya’da. Oyuna Rusya’dan bağlanıyorsunuz yani. İnternet paketinizin hızı da oldukça düşük olduğu için bu çok normal. 100’ü görürseniz öpüp alnınıza koyun.

Ama eskiden pingim 40 idi?

Hızın çok düşük bir kere bende aynı paket kullanıyorun 4 kişi bağlanıyor en düşük 12 oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…