Eki Görüntüle 824188
Sekmeleri kapattıktan sonraki durum bu. İyi de bu böyle gitmez. Ben çok sekme kullanan biriyim, sürekli sekmeleri kapatmam mı gerekecek?
Sıradan normal bir vatandaşım. Reklamla da hiç işim olmadı şu zamana kadar. Bizzat yaşadığım ve tecrübe ettiğim durumu arkadaşımıza belki faydası olur diye yazdım. İnsanları zorla belli bir kalıba sokmaya çalışmaktan ne zaman vazgeçeceksiniz acaba?
Edit : Şu adresten altyapınızı ne kadar desteklediğinizi de öğrenebilirsiniz telefon veya adres girerek.
Sıradan normal bir vatandaşım. Reklamla da hiç işim olmadı şu zamana kadar. Bizzat yaşadığım ve tecrübe ettiğim durumu arkadaşımıza belki faydası olur diye yazdım. İnsanları zorla belli bir kalıba sokmaya çalışmaktan ne zaman vazgeçeceksiniz acaba?
Ben sizi TurkNet'i övmenizden değil, belki de ufacık sorun yüzünden çok yanlış yollara sokacağınızdan reklamcı "kalıbına" soktum. TurkNet'in altyapısı yok. Olsa bile Türk Telekom'dan yüksek hız vermez. Sadece araştırmadan kolaya kaçmışsınız bu da sizin tercihiniz.
Ben sizi TurkNet'i övmenizden değil, belki de ufacık sorun yüzünden çok yanlış yollara sokacağınızdan reklamcı "kalıbına" soktum. TurkNet'in altyapısı yok. Olsa bile Türk Telekom'dan yüksek hız vermez. Sadece araştırmadan kolaya kaçmışsınız bu da sizin tercihiniz.
Ben oturduğum bölge itibari ile (Silivri) yaşadığım durumu ve hangi sağlayıcıda hangi hızı aldığımı da yukarıda anlattım. Kimseye Türknet'e geçin diye bir öneride de bulunmadım. Tekrar okursanız anlarsınız.
Hatta bir kaç hafta önce de aynı problem ile 2 yan komşumuz değiştirdi internet sağlayıcısını bizim referansımızla ve şu an çok memnunlar. Türknet'in kendi altyapısı olmadığını ve Türk telekom altyapısını kullandığını da biliyorum. Çok net şekilde Türk telekom'un onca uğraşıma rağmen ver(e)mediği hızı bana Türknet sağladı. Yaşadığım tecrübe bundan ibarettir.