Türk Telekom 25 MBps download, 1 MBps'yi bile geçmiyor

Yusuf EROĞLU

Decapat
Daha fazla  
Normalde sabit 25 MBps download 6-7 upload vardı ilk defa 2 gündür download hızlarım 1 MBps'yi bile göremiyor. daha önce olmuyordu modemi kapatıp açmama rağmen hâlâ aynı. bunu nasıl çözebilirim? Zaten 25 Mbps bile yavaş geliyordu bu hızlarla Google'a bile giremiyorum.

Normalde sabit 25 MBps download 6-7 upload vardı ilk defa 2 gündür download hızlarım 1 MBps'yi bile göremiyor. daha önce olmuyordu modemi kapatıp açmama rağmen hâlâ aynı. bunu nasıl çözebilirim? Zaten 25 Mbps bile yavaş geliyordu bu hızlarla Google'a bile giremiyorum.
444 1 444 ü arayarak arıza kaydı oluşturun.

Birincisi upload hızının girdiğiniz siteler ile alakalı bir olayı yok. Modem arayüzünde tanımadığınız cihazlar var mı diye kontrol edin bunun dışında yapılacak tek şey müşteri hizmetlerini aramak olur ama onlar da bir şey yapamaz. Muhtemelen kendiliğinden düzelecektir zamanla, bende yaşamıştım benzer bir olayı.

Normalde sabit 25 Mbps download 6-7 upload vardı ilk defa 2 gündür download hızlarım 1 Mbps'yi bile göremiyor. Daha önce olmuyordu modemi kapatıp açmama rağmen hâlâ aynı. Bunu nasıl çözebilirim? Zaten 25 Mbps bile yavaş geliyordu bu hızlarla Google'a bile giremiyorum.

Hocam bazen dalgınlık olur faturayı ödememiş olabilirsiniz faturayı kontrol edin olmazsa 444 1 444'ü arayın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı