Türk Telekom 4.5G fazla yavaş

Makaleler
1
Daha fazla  
4 aydır Türk Telekom 4.5G 0.10 falan download, 3 MBPS upload geliyor. İnternet resmen kullanılamaz durumda. Ne yapmamı önerirsiniz?

Bu da arkadaşımdan hız testi, onda da durum rezalet. 3G'de olduğu için biraz hızlı ama 3G de kopma yapıyor, bir an var bir an yok. 4.5G'de aynı şekilde kopma yapıyor ama daha az:

Bolgesel bir durum olduğu açık ama 4 aydır düzelmiyor, ellemiyorlar. Oyunda pingler berbat, 50 TL fatura ödüyoruz ama kullanamıyoruz, orası apayrı. Sikayetvar'a da yazmayı düşünüyorum. Bölgedeki Türk Telekom hattı kullananlar hep böyle.

Dosya Ekleri

• IMG_20200305_104252.jpg
    680 KB · Görüntüleme: 96
Son düzenleyen: Moderatör:
Fiber ama 16mbps... 4.5G 300Mbps verebilir ama 6 Mbps...

Turkcell'e geç belki bir şeyler fark eder.

Dostum sorunun çözümü hattı değişmek maalesef, Tt çok ilgilenmiyor çünkü müşteriyle, yani arasan falan nafile.

Hattı değiştirmek işe yarayabilir ben Vodafone kullanırken 2 mbps yi zor görüyordum. Şimdi Türk telekom kullanıyorum ve aldığım hız gayet iyi. Speedtest de 3G yazıyor ama 4.5G.

Orada iyi olabilir. Biz burada full çekerken 0.5 Mbps gördüğümüz bile oldu. 3 sene önce hepimiz Vodofone kullanıyorduk ve yavaş yavaş terk ettik. Son 6 aydır yarımız TT yarımız Türkcell kullanıyor

Bende sanırım Türkcell'e geçeceğim. Yani 50 TL fatura ödüyoruz kullandığımız internete bak. Konuya attığım test kendi mahallemdeki yaptığım hız testi. Buda şehir merkezinden:
Hız olarak şuanda 4.5 G ama yerseniz. 3G den daha kötü download neredeyse.
Dediğim gibi bölgesel bir sıkıntı. Sen %5 lik şanslı kesimdesin.

2 Mbps'yi zor alıyordum yalan söyleyecek halim yok. Türk Telekoma neden geçtim sanıyorsun. Bazen köye gidiyorum köyde de en iyi Vodafone çekiyor ama yavaş. Diğer hatlar çok zor çekiyor. Kırsal yerlerde de Vodafone iyi. Ama hız konusun da Vodafone hep yavaş. Sadece bende değil çevremdeki insanlarda da yavaş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…